Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít produkt v jiných eshopech

Od: sema odpovědí: 8 změna:
Dobrý večer,
chtěla bych si zakoupit tento produkt beliani.cz/... v jiném eshopu, protože se mi tento nelíbí svými recenci, ale nevím jak ho mám zkusit najít jinde. Třeba i v zahraničním Polsku.
Poradil by mi někdo jak hledat? Děkuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

alza.cz/...

Na tohle je dobré Google Lens (hledat podle obrázku)

lens.google.com/...

hodnocení

2x
Použijte Google Lens.
Mají ho třeba i na Alza.cz, ale i jinde.

lmgify
hodnocení

1x

> Třeba i v zahraničním Polsku.

Allegro.pl

sema
hodnocení

To jsem netušil že jde koupit i v Polsku na Allegro.
Děkuju

sema
hodnocení

Dobrý večer,
děkuju, skvělé.
Jen se chci ješte zeptat, na Mall je to křeslo jednou za cenu 5599Kč a podruhé za cenu 7934Kč
Jaký je v tom prosím vás rozdíl?
mall.cz/...
Děkuju
lmgify

Jednou je to od výrobce (*) a další dva jsou nějací přeprodejci. Na Mallu nabízí zboží spousta prodejců (mall znamená anglicky obchodní dům).

(*) Beliani sám nic nevyrábí. Zadává výrobu svých návrhů výrobcům nábytku (nebo od nich kupuje jejich výrobky) a sami se zabývají jen prodejem a distribucí.

sema
hodnocení

@lmgify můžu se ještě zeptat jak to s ochranou kupujícího? Když bych koupil to křeslo přes Mall tak za dodání zodpovídá Mall nebo ten prodejce?
Beliani? Beliani má totiž hrozné recenze.
Děkuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]