Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
chtěla bych si zakoupit tento produkt beliani.cz/... v jiném eshopu, protože se mi tento nelíbí svými recenci, ale nevím jak ho mám zkusit najít jinde. Třeba i v zahraničním Polsku.
Poradil by mi někdo jak hledat? Děkuju
chtěla bych si zakoupit tento produkt beliani.cz/... v jiném eshopu, protože se mi tento nelíbí svými recenci, ale nevím jak ho mám zkusit najít jinde. Třeba i v zahraničním Polsku.
Poradil by mi někdo jak hledat? Děkuju
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
sema
Dobrý večer,
děkuju, skvělé.
Jen se chci ješte zeptat, na Mall je to křeslo jednou za cenu 5599Kč a podruhé za cenu 7934Kč
Jaký je v tom prosím vás rozdíl?
mall.cz/...
Děkuju
děkuju, skvělé.
Jen se chci ješte zeptat, na Mall je to křeslo jednou za cenu 5599Kč a podruhé za cenu 7934Kč
Jaký je v tom prosím vás rozdíl?
mall.cz/...
Děkuju
lmgify
Jednou je to od výrobce (*) a další dva jsou nějací přeprodejci. Na Mallu nabízí zboží spousta prodejců (mall znamená anglicky obchodní dům).
(*) Beliani sám nic nevyrábí. Zadává výrobu svých návrhů výrobcům nábytku (nebo od nich kupuje jejich výrobky) a sami se zabývají jen prodejem a distribucí.
sema
@lmgify můžu se ještě zeptat jak to s ochranou kupujícího? Když bych koupil to křeslo přes Mall tak za dodání zodpovídá Mall nebo ten prodejce?
Beliani? Beliani má totiž hrozné recenze.
Děkuju
Beliani? Beliani má totiž hrozné recenze.
Děkuju
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]