Dobrý večer, chtěla bych si zakoupit tento produkt beliani.cz/... v jiném eshopu, protože se mi tento nelíbí svými recenci, ale nevím jak ho mám zkusit najít jinde. Třeba i v zahraničním Polsku. Poradil by mi někdo jak hledat? Děkuju
Dobrý večer, děkuju, skvělé. Jen se chci ješte zeptat, na Mall je to křeslo jednou za cenu 5599Kč a podruhé za cenu 7934Kč Jaký je v tom prosím vás rozdíl? mall.cz/... Děkuju
lmgify
Jednou je to od výrobce (*) a další dva jsou nějací přeprodejci. Na Mallu nabízí zboží spousta prodejců (mall znamená anglicky obchodní dům).
(*) Beliani sám nic nevyrábí. Zadává výrobu svých návrhů výrobcům nábytku (nebo od nich kupuje jejich výrobky) a sami se zabývají jen prodejem a distribucí.
sema
@lmgify můžu se ještě zeptat jak to s ochranou kupujícího? Když bych koupil to křeslo přes Mall tak za dodání zodpovídá Mall nebo ten prodejce? Beliani? Beliani má totiž hrozné recenze. Děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.