Nejste přihlášen/a.
Ahoj, Dneska jsem si poslal přes moje bankovnictví peníze na muj paypal učet. Nevíte jak dlouho ten převod z banky na paypal muže trvat? Btw ted už je to 1 hodina.
Dlouho. Jinak se to vyjádřit nedá.
Když jsem to naposledy potřeboval, tak jsem se nedočkal ani druhý den večer. Potřeboval jsem zaplatit jízdenky flixbusu, a tak jsem to zkoušel, když platba kartou selhávala (nikdo není schopný vysvětlit proč, je toho plný internet). Chtěl jsem zkusit tento způsob a nedočkal jsem se připsání peněz (k tomu došlo až za několik dnů). Tak jsem nakonec zaplatil hotově na jejich pobočce, kde jsem jim pořádně vynadal (za nefunkční kartu i za nepřehledné autobusové nádraží a neoznačený autobus v Bratislavě), ale pochybuju, že to má nějaký efekt, pán u okénka je jen poslíček. Takže nakonec mám na kontě paypal tisícovku na nic. Teda skoro na nic, už jsem tím od té doby stihnul zaplatit jinou jízdenku tohoto virtuálního dopravce (a vypadá, že se tímto způsobem platí dobře, ovšem aby člověk plánoval několik dnů předem).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.