Nejste přihlášen/a.
Často mám červené oko. Stačí nepatrné podráždění, to co vy děláte zcela běžně: tzv. "promnout" si oko, dotknout se prstem vnitřního nebo vnějšího koutku, nemluvě o cizím tělese v oku (občas, stačí lehce něčím zaprášit).
U "lékaře" jsem byla, doporučil mi kapky z obrázku. Jo, fungujou, do dvou dnů je to pryč, ale - viz první řádek.
Třeba je tu někdo s podobným problémem a ví jak na to. Pokud někoho svrbí ruka aby mi psal: "jdi k lékaři", tak prosím, ať se jde vyřádit někam do volné diskuze třeba , u lékaře jsem již byla, potřebuju babské rady.
Mléko je skvělá rada a taky máslo je dobré, nechat kousek při pokojevé teplotě (ne dlouho aby se to zkazilo) a pak lehce vmasírovávat. Skvělé pokud chybí lipidová složka slzného filmu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.