Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem 6 baleni Golden Tree Liver Complex ( vic jak 4000 Kc ) . Zbozi dorazilo , vcetne slibu vraceni penez , kdyz nebudu spokojen.
Po spotrebovani vsech capsuli Liver complex jsem nezaznamenal zadny ze slibenych ucinku. Proste vyhozene penize.
Zacal jsem se snazit komunikovat s Golden Tree . Vsechny e-maily co jsem nasel , bez jedine reakce.
Vy jste dalsi z mych pokusu ziskat informaci jak se dostat k Golden Tree reakci na moje opakovane zadosti o vraceni penez.
Dekuji
Pavel
Pane Keiste, stal jste se obětí neseriózního obchodníka. Těch je na internetu obrovské množství. Internetovénu obchodu s léky byla věnovaná i včerejší reportáž Černých ovcí. Jestli jste nemocný, nikdy neužívejte žádné jiné léky než ty, které vám předepíše lékař. Až na zcela mimořádné výjimky jsou všechny potravinové doplňky zbytečné a jsou to naprosto vyhozené peníze. Jestli jste starší a potřebujete informace o bezpečném zacházení s internetem, zkuste se podívat po nějakých kurzech, třeba v rámci univerzity třetího věku.
Požádejte admina, aby tady skryl Vaše jméno a telefon. Vystavujete se zbytečně i jinému nebezpečí. Nevíte kdo si Váš dotaz bude číst, a podle toho jak se chováte, jste asi snadný terč pro různé chytráky, kteří Vám naslibují že Vám pomůžou problém vyřešit, a ještě přijdete o další peníze. A příště, než si něco objednáte, tak se pokuste napřed získat reference. Ale tím nemyslím ty, co jsou napsané přímo tam, odkud to objednáváte.Ty jsou na 100% falešné a píšou si je prodejci sami.
Plne meno a priezvisko s telefonnym cislom ako bonus ... vy teda nie ste prave typ na bezpecne fungovanie na internete. Berte to ako este pomerne lacnu zivotnu skusenost, ako nabuduce nenaletiet na podobne nezmysly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.