Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Golden tree nereaguje na moji Zadost o refundd

Od: pavelkeist odpovědí: 7 změna:

Koupil jsem 6 baleni Golden Tree Liver Complex ( vic jak 4000 Kc ) . Zbozi dorazilo , vcetne slibu vraceni penez , kdyz nebudu spokojen.

Po spotrebovani vsech capsuli Liver complex jsem nezaznamenal zadny ze slibenych ucinku. Proste vyhozene penize.

Zacal jsem se snazit komunikovat s Golden Tree . Vsechny e-maily co jsem nasel , bez jedine reakce.

Vy jste dalsi z mych pokusu ziskat informaci jak se dostat k Golden Tree reakci na moje opakovane zadosti o vraceni penez.

Dekuji

Pavel

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Pane Keiste, stal jste se obětí neseriózního obchodníka. Těch je na internetu obrovské množství. Internetovénu obchodu s léky byla věnovaná i včerejší reportáž Černých ovcí. Jestli jste nemocný, nikdy neužívejte žádné jiné léky než ty, které vám předepíše lékař. Až na zcela mimořádné výjimky jsou všechny potravinové doplňky zbytečné a jsou to naprosto vyhozené peníze. Jestli jste starší a potřebujete informace o bezpečném zacházení s internetem, zkuste se podívat po nějakých kurzech, třeba v rámci univerzity třetího věku.

hodnocení

5x

Požádejte admina, aby tady skryl Vaše jméno a telefon. Vystavujete se zbytečně i jinému nebezpečí. Nevíte kdo si Váš dotaz bude číst, a podle toho jak se chováte, jste asi snadný terč pro různé chytráky, kteří Vám naslibují že Vám pomůžou problém vyřešit, a ještě přijdete o další peníze. A příště, než si něco objednáte, tak se pokuste napřed získat reference. Ale tím nemyslím ty, co jsou napsané přímo tam, odkud to objednáváte.Ty jsou na 100% falešné a píšou si je prodejci sami.

hodnocení

2x
Komu není rady.. tady si můžete přečíst recenze. Ani jedna není pozitivní a nikdo nepíše, že by se mu podařilo docílit vrácení peněz.
kupnisila.cz/...
Pokud to jen nefungovalo a neotekl jste po tom. tak to máte ještě dobrý. Jsou i dražší životní zkušenosti, že.

seraphico*
hodnocení

1x
Kromě negativních recenzí a dělání mrtvého brouka, je tu ale ještě jeden zádrhel. I kdyby e-shop skutečně vracel peníze z důvodu nespokojenosti na Vaší straně, tak otázkou je, jak dlouho máte u sebe tento doplněk stravy. U tohoto zboží se píše, že záruka vrácení peněz z důvodu nespokojenosti je do 60 dní od obdržení přípravku. Píšete, že jste si objednal 6 balení. Jedno balení je na měsíc a vy píšete, že se spotřebovala všechna, čili to vychází na 180 dní. Samozřejmě jste mohl některá balení rozdat, ale z Vašeho textu spíše vyplívá, že jste je sezobal vy sám a pokud jste je baštil opravdu půl roku, tak by Vám nárok na vrácení peněz nevznikl. V opačném případě se obraťte na ČOI, popřípadě zašlete firmě předžalobní výzvu k plnění svých závazků. Předžalobní výzva Vás nezavazuje podat žalobu, ale může sloužit k zastrašení neplatičů.

asd1
hodnocení

0x

Komunikovat musíš prokazatelně.

Mmch. doufej že sis neobjednal i další pravidelný zásilky, pak by se ti to ještě prodražilo *ua*

hodnocení

0x

Plne meno a priezvisko s telefonnym cislom ako bonus ... vy teda nie ste prave typ na bezpecne fungovanie na internete. Berte to ako este pomerne lacnu zivotnu skusenost, ako nabuduce nenaletiet na podobne nezmysly.

asd1

Jo, mu napíšou Pane Kajst máme pro vás ty 4k, dejte nám prosím údaje ke kartě a bankovnictví ať to můžeme poslat ještě dnes *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Golden Tree

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]