Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eshop Beliani - prověření

Od: hedvika odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, udělala jsem objednávku na eshopu beliani.cz a než jsem zaplatila, všimla jsem si špatných recenzí.
Prosím nemáte někdo zkušenost s tímto eshopem? Nerada bych přišla o peníze.
Jak ho profiltrovat aby h zjistila, jak dlouho e-shop existuje?
Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

No, rozhodně nedoporučuji objednat, přečtěte si recenze na Fb

Absolutně nedoporučuji. Dodáno vadné zboží (lehátka, která kvůli špatnému provedení nelze smontovat), reklamace uznána, nicméně místo zaplacené částky 7.998,- Kč nám nabízí vrácení jen 6.376,- Kč. Bylo nám sděleno, že:"Určitě máte pravdu, že produkt nejde smontovat a je to chyba producenta, ale určitě produkt odpovída popisu. "Budeme řešit přes právníka, nahlásíme i na ČOI, protože se obhajují tím, že jednají dle švýcarského práva, ale asi zapomněli, že pokud podnikají v ČR jsou povinni se řídit zákonem o ochraně spotřebitele dle zákonů ČR.

nebo tohle:

Po půl ročním čekání dodaná sedací souprava jiná velikost a tvar. Chování Beliani katastrofa. Arogantní chování, nechutný přístup a místo sedací soupravy za 25000,- sedací souprava za 10000,-.

facebook.com/...

hedvika
hodnocení

Recenze mají opravdu nepěkné. Na infolince mi řekli že je to kvůli tomu, že lidé si nečtou dobře dobu dodání zboží.
Nevěděla jsem, že jdou ty recenze najít i na Facebooku, super nápad,za to moc děkuju.

hodnocení

2x
Celkově recenze jsou různé někdy jsou zákazníci spokojení někdy ne. Kamarád objednával z eshopu nábytek a došel mu za půl roku ikdyž termín doručení byl za tři týdny od zakoupení. V jiných případech zboží ani nedojde. Zcela upřímně je to 50 na 50. Samotná doména je registrovaná od 27.05.2013 10:02:05. Pokud chcete nábytek za levno zkuste zajít do kamenného obchodu poblíž Českého Těšína například.
hedvika
hodnocení

Našla jsem, že majitel domény je že Švédska.
Na infolince byl nějaký pomaleji mluvící zaměstnanec a říkal, že zboží mají skladem v Německu.
Případně jak jinak hledáte stejné zboží jinde třeba v Polsku? Vyskakují mi pouze e-shopy v česku kde je cena asi o 20% vyšší než má tento e-shop.
Nedávno jsme kupovali kuchyňskou linku v agata meble v Polsku poblíž Rybnika bohužel dopravu do ČR nemají. Ale pouze vlastní odvoz. Ušetřili jsme cca 10 tisíc. Hledali jsme různě po kamenných prodejnách. Nedávno otevřeli něco v Těšíně ale bohužel neznám celý název prodejny
hedvika
hodnocení

Dobrý nápad, můžeme se podívat přímo na polský eshop

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]