Nejste přihlášen/a.
Dobrý odpoledne! Chci se zeptat, poslal jsem si něco doporučeně, ale tu adresu na kterou jsem to poslal, tak tu nemám v OP jako trvalé bydliště. Budou mi na poště dělat problémy, nebo ne?
Pravděpodobně ano. Můj kolega měl velké problémy jen kvůli tomu, že mu na zásilce z ciziny chyběl háček v křestním jméně. Paní pošta na přepážce nějak nemohla pochopit, že v cizině naše háčky a čárky neznají.
Spider, nevím jestli je chyba u mne, ale zkoušela jsem odkaz 3x a háže mi to:
Stránka nenalezenaJe nám líto, ale vámi požadovaná stránka na webu www.ceskaposta.cz neexistuje. Může být chybně uvedená URL adresa.
Co se týče otázky - TP mám v původním bydlišti (vlastní RD) a bydlím v jiné ulici v bytě. S doručováním pošty nemám problém, ať je adresována na TP nebo tam, kde skutečně bydlím. A tak to je už skoro 3 roky a bez problému. Myslím, že se stačí s poštou dohodnout na další korespondenční adrese. TP nemusí být za všech okolností shodný se skutečným bydlištěm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.