Nejste přihlášen/a.
Ahojte rádcové, chtěl bych znát váš názor/vaše rady na otázku, která mě tíží.
Jsem pracující mladík ( 23 ) , který se tak nějak protlouká životem .. Sportuji, mám koníčky, přátelé , dobrou práci, nenudím se ale oproti mým vrstevníkům mám pocit, že jsem zaseklý na místě a nic nebuduji. Bydlím s rodiči na baráku , takže moc starostí nemám ( na zahradě a s barákem vypomáhám ) ale mám pocit, že můj život zatím nikam nesměřuje, nemám tady nějaké nadšení se pro cíl... nějakou vizi do budoucna , nebo cokoliv čeho bych se mohl držet. Pocitově to beru jako bych dělal v životě pouze vedlejší mise a né to hlavní co bych dělat měl. O čem si myslím ,že by mi pomohlo toto změnit je partnerka, se kterou bych mohl řešit společné bydlení, v týdnu bych rád po práci dělal sponntání věci, trávil s ní čas, plánoval výlety a všechno možné. Toto bych bral jako smysl života, být tu pro někoho druhého..
Teď jsem cca půl roku single ( po 4 letém vztahu kdy se mi s ex rozešly cesty .. já pracuji a ona studuje a náš vztah se nám nepodařil posunout někam dál jako ke společnému bydlení, spadl do stereotypu, neměli jsme vesměs moc společného a hlavně jsme spolu trávili jen víkendy ). Jenomže , teď jsem potkal slečnu , se kterou si hodně rozumím, ve většině názorů spolu souhlasíme a cítím se v její přítomnosti dobře, vím, že bychom tady byli oba pro toho druhého a mohli bychom se na sebe spolehnout a podporovat se. Ale je tady zase ten stejný problém kdy ona je studentka VŠ a já pracující .. Mezi námi je do budoucna ještě pár let studia a hlavně 2hod cesty. Scházíme se zatím nepravidelně o víkendech, kdy se vrací domů. Jsem z toho zmatený, protože si zase buduji tu samou cestu jako předtím .. Přemýšlím jestli to má vůbec nějaké řešení s tím co bych od budoucího vztahu požadoval jak jsem psal nahoře. Nevím jestli bych si dokázal představit třeba se přestěhovat někam dál, přijít o všechny kamarády, rodinu a práci s dobrým platem. Má to nějaké řešení? ..
Pěkný. Víte co chcete. Myslím si, že budete dobrý muž pro život. Určitě bych vyčkala jak se bude dál vztah vyvíjet. Jste mladý, můžete stále ještě vybírat. Zkušenosti máte. Pokud bude vše v pořádku, určitě se vztah posune. Ještě bych si ujasníla, kde bych chtěla žít. S tím studiem, také dobrá rada. Držím palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.