Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pěstování cbd v bytě

Od: romal odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, je možné legálně pěstovat v bytě pod lampami v pěstebním stanu CBD marihuanu (do 0.3%thc) za účelem výroby mastí a produktů z cbd a podnikání s těmito výrobky?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

0x
Podnikat nemyslím, i Cannef pěstují kvůli legislativě technické a ne CBD odrůdy. Pro vlastní účely možná, jen bych k tomu dala velkou ceduli, aby bylo jasné, že je to CBD. To až přijde razie, ono to totiž fakt smrdí. Samonakvétačky jsou malé kolem jednoho metru a vegetační období trvá 3 měsíce. Ve skleníku se jim dařilo, bohužel já jsem na trávu alergická, i když kvůli diagnóze RS jsem vhodný uživatel. Třeba se jí jednou naučím kouřit, ale čaj ani mast nemůžu.

olinl
hodnocení

0x
Pro své potřeby si konopí pěstuj, dělá to v ČR každý třetí.. Na podnikání musíš mít živnostenský list, ale jsou dost přísné požadavky a nedají ten živnosťák každému..

zfgkhccb
hodnocení

0x
Normálně pěstujem technické konopí na zehradě. Ze šest rostlin slipkám. Semen je to tak 2kg.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]