Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potravinová banka - kde darovat

Od: skio odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám nějaké sladkosti, větší množství, kterých se potřebuji zbavit z důvodu případné cukrovky (denně sním třeba 1Margot nebo 2 menší horalky apod.) a chci za tím udělat tlustou čáru. Jedná se tedy o ovocné šťávy, sladké tyčinky. Jsem z LBC kraje, našel jsem nějakou potravinovou banku přímo v LBC, ale tam se až nedostanu. Je možno to nechat v nějakém supermarketu apod., v době kdy zrovna není vyhlášena potravinová sbírka? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

22.4 bude probíhat jarní sbírka potravin. Pokud máte nějaký obchod poblíž, doneste to tam. viz.odkaz sbirkapotravin.cz/...

hodnocení

0x

Je možno to nechat v nějakém supermarketu apod., v době kdy zrovna není vyhlášena potravinová sbírka? ***Podle mne nikoliv, páč na to nejsou zařízené. O to se starají pracovníci banky, dobrovolníci, charita. V okolí je spousta charitních organizací.

Oslovte přímu tu banku, co jste našla, ať Vám poradí, jak to předat jim.

reditel@pbliberec.cz

stepanova@pbliber/...

(proč dotazu nevěřím)

hodnocení

0x

Sice to nené odpo na Váš dotaz, ale to že konzumujete hooodně sladkostí ještě neznamená že musíte mít cukrovku!Jsou i diabetici co sladkosti nejí vůbec a přesto mají diabet!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]