Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablety Dutrozen

Od: mirek6 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den Léčím se s vysokým tlakem beru prestarium a cordarone. Byl mi předepsány tablety na prostatu Dutrozen. Je mi 68let a stále jsem aktivní co se týká sexu vzrušení atd. Budou tablety Dutrozen mít vliv na snížení v oblasti sexu? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

A v příbalovém letáku se píše co? Nebo si ho najdi na netu...

hodnocení

0x

Vy už si tady z nás děláte srandu, že? Píši vám již poněkolikáté, že vše musíte konzultovat s lékařem

sasa*

Ale pán se také ptá snad po několikáté! Samo sebou může to mít - jak u koho viz.Příbalový leták! Ale neidentifikuješ

zda-li je to po léku ,nebo tvou ne mo cí - zřejmě hyperplazií prostaty!

sasa*

Jinak jestli umí číst : v příloze kopie z příbalového letáku- tak nevím zda nás zkouší?

Bez názvu 1.txt434 b

hodnocení

0x

Dutrozen obsahuje sloučeninu dutasterid.Dutasterid může vyvolat sexuální poruchy charakteru narušení ejakulace,snížení libida a rozvoj impotence.Může,ale nemusí.Každý lék může mít nežádoucí účinky.Se svými obavami se poradte se svým ošetřujícím lékařem.On vám vysvětlí,proč vám tento lék předepsal,proč ho potřebujete.Nebo vám třeba předepíše jiný lék.Hlavně se nestydte o tom mluvit se svým lékařem.

hodnocení

0x

Vo vasom veku a s problemami s prostatou urcite chodite pravidelne k urologovi. s nim konzultujte vase problemy a sexualne funkcie a dysfunkcie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]