Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výrazné změny

Od: stanous odpovědí: 9 změna:
Dobrý den
Chci se zeptat. Již nějakou dobu se potýkám s únavou, podrážděností a nervozitou i z maličkostí. Posledních 14 dní se to pociťuji celice silně. Já, který bxl vždycky vysmátý a plný energie. Tahám nohy, včera večer sem ani neměl sílu usnout. Sem bez energie a síly. Prakticky se nesměju a změnili se mi chutě. Ja který sem si za rok dal sladké malokdy. Bych teď jedl pořád sladké. Vadí mi slané a kyselé.
Pravidelně doplňuji hořčík.
Mohlo by se jednat o vyhoření v zaměstnání? Budu začínat 9.ty rok a poslední čtvrt rok tam opravdu. Bojujeme i jako koleltiv i s vedením. Děkuju

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vindex
hodnocení

0x

1. stárnete - s tím nic nenaděláte, tak už to chodí
2. cítíte se sám a bez lásky či přátel - někde na vás určitě někdo čeká, ale nebude to u PC, chce to občas někam vyrazit
3. netěšíte se do práce - změňte ji
4. nemáte smysl života - no po tom co tu provádí současná vláda ho má čím dál méně lidí ;) - proto zkoušejte, sport, procházky, zábava - on se nějaký někde najde
5. dlouhodobě sledujete zpravodajství seznam koncernu, ČT a tv NOVA - už to nesledujte
6. vaše tělo s něčím bojuje - běžte k obvoďákovi a udělete si CRP test a test krve
7. dospěl jste a pochopil, že už to není jako za starých časů a zkosilo vás to - nebojte to se zahojí, začnětě běhat, pomáhá to. :)

Mě třeba kazí náladu poslední dny bolest zubů a i když jsem byl u zubaře 2x stále to asi nebude ten správný zub. Depka si cestu prostě najde :)

liska5

S těmi zuby to bývá souvislost s vnitřními orgány. Každý zub "hlásí" kondici, přetížení, toho kterého orgánu. Dá se najít na netu.

Tazatel nepíše, jak je starý, nic o covidu, očkování, o svých dlouhodobých zdravotních neduzích, prozradil málo o svém životním stylu, stravě. S jedním souhlasím, psychika, stres dělá opravdu hodně! Taky nejslabší imunitu máme kolem data svého narození, není to v těchto dnech? Je jarní rovnodennost. A to je taky náročné období pro náš organismus. Ozývají se např. žaludeční vředy. Ne nadarmo je tento přechod ze zimy do jara dobou detoxikace a očisty těla.

ach

S temi zuby to myslite vazne? Link by nebyl? Nejlepe na nejake duveryhodne zdroje, ale to asi nehrozi...

Ja to znam s chodidly, uz za sociku se vyrabely takove zlute masazni podlozky na chodidla a z druhe strany byla "mapa" ogranu... Ale to bude asi taky EZO

hodnocení

0x
Pěkný den,může to být klidně syndrom vyhoření nebo počátek deprese. Asi by pomohla změna práce a nějaký odborník,psycholog.

pb®
hodnocení

0x
Kolik je vám let? I muži mají přechod.

hodnocení

0x

Také to mohou být dodatečné následky prodělaného Covidu

hodnocení

0x
Podobné stavy mám průběžně půl života...Je to tím,jak žijete;) Pokud máte možnost změny,tak šupem do toho;)Jinak se nic nezlepší,bohužel..

ach
hodnocení

0x

Kdo bojuje tak driv nebo pozdeji padne. Viz Alexandr Veliky.

prestan bojovat a sleduj zda se neco zmeni... na kompletní anamnezu je malo informaci, ale pokud te prace nebavi, nemas cil ani system v zivote, casem te to dozene

hodnocení

0x
Může to být z dlouhodobého stresu v práci.Tělo si říká o sladké, když potřebuje uklidnit nervy.To,že jste unavený a přesto nemůžete usnout,můžou dělat také nervy a také to sladké, hlavně jestli ho jíte i večer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]