Dobrý den bere se při žádosti o příspěvek na bydlení jako příjem i peníze z plnění pojišťovny např při autonehodě, úrazu nebo při poškození zdraví? Nevím jestli to zde musím uvést abych úřady neuvedla v omyl a nedostala pokutu. Dále mě zajímá jak se má rozepsat formulář se službami když ve smlouvě mám uvedeno že částka i služby (kromě elektřiny a plynu) jsou jednotná částka v celkové výši. To znamená že nic není rozepsáno a nájemné a služby jsou XXXX kč. S pozdravem Nikola.
Otázka 1. : ne není to bráno jako příjem Otázka 2. : pokud si pamatuji dobře, je tam také kolonka "jiné", nicméně je lepší vzít své příjmy a zajít so na úp osobně, paní vám to tam vyplní. Difitální podávání je úplně stupidní forma. A když už tak pro lidi co už příspěvek pobírali.
vindex
Omlouvám se, napsal jsem příjmy, myslel jsem výdaje! Zajímají je vaše výdaje - týkající se bydlení. Tzn. energií (el. a plyn), nájemného a odpadů. Nic víc. Internet, pojištění apod je jim fuk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.