Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , obědnala jsem stěchto stránek pro svého syna kalhoty.Přišli v pořádku jen mu byli velké.Ptala jsem se na to emailem.Bylo mi řečeno ať jim je pošlu zpátky doporučene na jejích PO BOX a napíšu viditelně vzkaz vyměnit za požadovanou velikost.To jsem udělala. a teď čekám týden , čekám dva..Chtěla jsem pro kluka kalhoty do školy a jít se začlo chodit a stále je nemá.Píšu jim tam emaily a vubec na ně nereagujou.Prosím poradťe jak mám dále postupovat.
Jestli jste z Prahy, skočila bych rovnou do kamenného obchodu
Náš kamenný obchod:
Bělehradská 57
IP Pavlova
Praha 2
Naše kontaktní údaje:
Outfitking.com E-Commerce GmbH
Staelskottenweg 59
D-48431 Rheine
Amtsgericht Steinfurt
HRB 8052
USt.-ID: DE 814 986 592
Kam lze zasílat reklamace?
PO BOX 45
130 11
Praha 3
Dobrý den,
já Vám poradím jedno, z této stránky nenakupujte. Pokud se Vám zboží líbí, tak je lepší si zajít přímo k nim do obchodu. Já jsem u nich objednávala asi před 9měsíci pro bráchu kalhoty a mikinu. V balíku chyběli kalhoty a peníze mi doposud nikdo nevrátil, natož poslal alespoň ty kalhoty, za které jsem zaplatila. Na emaily nereagují, už jsem je prosila, ať mi pošlou telefonní číslo, abych jim mohla zavolat a nic..
Dobrý den,
napište prosím znovu na náš email popis vašeho problému, sjednáme nápravu a informoval jsem kolegu, aby vám jako kompenzaci kromě toho nabídl nějaké tričko zdarma. Na emaily odpovídáme všem zákazníkům, ale chodí jich stovky a někdy může dojít k selhání lidského faktoru a náš operátor něco vyřídí špatně.
Děkuji
Lukáš Makowski
Jsem potěšena, že jste odpověděli na můj mail na základě reakcí v této poradně, ale poté, co jsem Vám zaslala email s číslem bankovního účtu, tak mi opět nepřišlo ani potvrzení o přečtení emailu, což si při komunikaci s Vámi pro jistotu vždy zaškrtnu! Myslím si, že tento případ by se zasloužil rychlejší jednání.
Géczyová
Myslím že ve Vašem případě by již bylo vhodné podniknout patřičné právní kroky. Pakliže společnost KrutýHadry.cz nedodržela svou část smlouvy/dohody, a i navzdory skutečnosti, že jste zboží zaplatila Vám dosud nevydali ani peníze nazpět, ani jinak nenahradili ztrátu - například zasláním zboží stejné hodnoty dle Vašeho výběru, obrátil bych se na Sdružení obrany spotřebitelů, případně na Českou obchodní inspekci. V situaci, kdy Vás takto podvedli a nejsou schopni ani za tak dlouhou dobu zjednat nápravu, si myslím že je to adekvátní a jediné řešení.
Dobrý den,
z důvodu, že reklamace eshopu Krutý Hadry probíhají v Německu, trvá jejich vyřízení opravdu 3-4 týdny, což je maximální limit, který dovoluje zákon. Na emailu pomoc@krutyhadry.cz se můžete vždy informovat a náš operátor vám ověří aktuální stav reklamace. Platí, co psal někdo další, v Praze máme kamenný obchod, kde jde proces urychlit. Každopádně jsem předal kontakt na vás dále a spojí se s vámi náš člověk, aby vás ujistil, že to je v pořádku a reklamace se řeší jak to jen rychle jde.
Přeji pěkný den.
Lukáš Makowski
Amaminko, no vidíte. Proč reklamovat na eshopu, když máme Poraďte, že. Nechtěná reklama - taky reklama ...
Dobrý den,
mám také nemilou zkušenost s doručováním na PO BOX 45 KRUTY HADRY. Chci vrátit boty, protože jsou malé. Poslala jsem je na uvedenou adresu a po 22 dnech se mi vrátily zpět s tím, že si je nikdo nevyzvedl. Co vy na to? Jana S.
Dobrý den,
já mám trochu jinou zkušenost. Objednala jsem klukovi 4 trička, protože byly s velkými slevami. Platila jsem předem na účet obchodu, ale přišla mi dobírka , kterou jsem odmítla znovu zaplatit . Napsali mi,že mi trička pošlou jako balík bez dobírky. Už je to delší doba, proto mě nejvíc rozčiluje, že neodpovídají na e-meily, takže ani nevím, jestli reklamaci vůbec míní dořešit. Mrzí mě,že jsem za ty peníze nekoupila jenom 2 trička v jiném obchodě. Přes internet nakupuju velmi často, ale toto se mi ještě nestalo.
Mluvil jsem s více lidmi, a u všech jsou zkušenosti s obchodem Krutý Hadry vesměs hodně negativní. Neodpovídají na emaily, jsou arogantní, doba od objednání do zaslání je oproti ostatním českým e-shopům několikanásobná, posílají emaily v němčině, i navzdory skutečnosti, že zákazník je Čech, což považuji za naprostý vrchol arogance. Všem doporučuji, NENAKUPUJTE v Krutých Hadrech, to raději podpořím některý z českých obchůdků, i kdyby to měli mít několikrát dražší, než tuhle bandu arogantních helmutů z deutchelandu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.