Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Únava, malátnost po nemoci

Od: ahoj1234 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, před 2 týdny jsem se pravděpodobně od mé přítelkyně nakazil nějakou nemocí. Měl jsem horečku, vykašlával jsem hlen, bolest v krku, rýma... Ona byla na testu na covid, který byl negativní, z čehož usuzuji, že já jsem covid také neměl. Úspěšně jsem se z toho dostal, ale tento týden, resp. první týden po nemoci mám obden potíže s motáním hlavy, s únavou, nekoncetrovaností, s rozostřeným viděním. Nevíte, co by mi mohlo pomoci? Vitamíny, léky atp.? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

klidně jste mohl prodělat covid zaleží který den jste si nechali udělat test také to mohla byt chřípka respektive nahlazení

osobně bych to viděl na covid

hodnocení

2x
Co tak obvodny lekar?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]