Ahoj. Otázka je spíš na ženy Před dvěma měsíci jsem napsal holce z práce. Psali jsme si nepřetržitě celý týden. Bylo to hezký, rozuměli jsme si, bavili se.. jenže pak jsme se sešli a já nějak nebyl ve svý kůži, stál jsem prostě za nic a spíš to byl jen pokec jako s kamarádkou a ne s holkou o kterou mám zájem.. druhej den jsem jí napsal a ona napsala, že bude lepší, když v tom pokračovat už nebudem.. napsal jsem jí, že mi taky přišlo, že jsme si pohledově nesedli a proto jsem se choval, tak jak jsem se choval.. Jenže to znáte.. byl jsem odmídnut a tak nějak jí chci víc než předtím :D V práci se potkáváme, říkáme si ahoj, ale tak nějak bez úsměvu.. Nějak mi to nedá spát a přemýšlím, jestli to ještě jednou zkusit a napsat jí? Opravdu se ženská rozhodne už po jednom rande, že dotyčnýho nechce, i když jsme si přes zprávy rozuměli? Jak nejlépe se zachovat, abych nepůsobil nějak otravně nebo zoufale? Díky za odpovědi a hezký den
Chce to gesto. Něco hrozně milého, co nebude čekat. Báseň, květina jen tak s prosbou o druhou šanci. Je hodně způsobů... Ale na "Pojď ven ještě jednou." už neuslyší...
Zdravím. Neměl jste holt dobrý den, když jste se sešli na pokec. Vaše chování ji nejspíše odradilo, chemie také asi nezapracovala. Proto Vám pak napsala, že v tom pokračovat již nebudete. Možná se jí dotkla i Vaše poznámka o tom, že Vám přišlo, že jste si vzhledově nesedli. Tudíž to uzavřela a Vy byste měl udělat totéž. Napsat člověk může cokoliv a pak z očí do očí, neví co říci, jak reagovat atd..Holt jste si více sedli při psaní těch zpráv, než v reálném životě. To se stává. Nechte to vyšumět, nevnucujte se, ať se jí nakonec nezprotivíte ještě více.
hafner
Přesně to si říkám.. navíc, když je z práce.. Je mi líto, že to nedopadlo.. ale jak jsem psal, celá ta schůzka byla divná a myslím, že jsme oba čekali něco jinýho a byli akorát zklamaný.. Tu poznámku o tom, že jsme si vzhledově nesedli jsem jí napsal až pak, co mi napsala že už se nechce sejít.. ale třeba i tak jí to mohlo zabolet, nevím.. já už reagoval spíš jen z ega.. Je to hezká holka a mrzí mi, že jí občas v práci (nevídáme se každý den) vídám smutnou.. holky nemají být smutný..ale třeba už má úsměvy pro někoho jinýho Nechám to být.. nějaký čas se jí budu snažit vyhýbat abych jí nepotkával a nemusel zdravit, neměl jí na očích a časem to odezní..
Jo, rozhodne, nedolejzej. Jediný jak to můžeš změnit je, že si najdeš lepší Pak bude třeba dolejzat ona...
ostatně, tvá chyba byla už si s ní týden vypisovat. Na to má přece kamarádky a ne chlapa, se kterým půjde do postele... Takhle to přece nefunguje
hafner
To chyba nebyla.. ona dělá 12ky, ranní a noční.. takže ten čas dříve prostě nebyl.. a nechci jí jen dostat do postele.. jo, je ještě mladá, kolem dvaceti, a určitě jí uhání víc chlapů.. jenže mi to nedá.. to jak jsme si psali, flirtovali.. ona už narážela, jak bych byl pro ní dokonalým mužem, až sem se divil, že v tom je víc než já, páč já to bral furt s nadhledem a ze srandy.. a pak prostě ta divná schůzka, kdy jsme se ani jeden nechovali tak, jako ve zprávách.. tak jsem asi nebyl pohledově její typ.. nic jinýho už mi nenapadá.. a teď mě zdraví jen ze slušnosti.. asi sem pošetilej, že si myslím, že to psaní pro ní něco znamenalo a že by mohla mít ještě zájem.. prostě mi to ničí, když jí vidím, jak se ani neusměje a já bych jí tak moc rád vykouzlil úsměv na tváři tak aspoň se z toho tady můžu vypsat a to taky trochu uleví Díky
sick
Si te jenom testovala Si s tebou hraje. Jakmile uvidí zájem, jde lovit jinam, klasika
hafner
Nějak nerozumím tomu, jak by si se mnou teď měla jako hrát? Tím, že mě zdraví jako první a že je bez úsměvu?
sick
... na prvním rande ženská provádí testy, ať už vědomě a nebo podvědomě. Na kolika randech si byl, že tohle nevíš?
Jo a teď ze svého pohledu, když ti bude nějaká ženská nadbíhat, a ty rozpoznáš že ti nadbíhá, či přímo se ti vnucuje, budeš mít o takovou ženskou zájem? Asi ne, že...
hafner
Jo, to vím.. tys to napsal tak, nebo jsem to tak pochopil, jako by si se mnou hrála ještě teď, po tom, co mě odmítla..
sick
No zřejmě jsi jí přišel dost nezajímavej na tom rande. Prostě neatraktivní volba. Atraktivní se stane, až jí ukážeš, že sis našel jinou a lepší ) To funguje. Prostě když si nechceš povídat, tak na to kašli, nastuduj si něco o ženské psychologii
Pro jedno kvítí slunce nesvítí...nevnucovat se a nelámat přes koleno. Sama přece druhý den napsala, že už pokračovat nechce, nechte to plavat.
hafner
Ale co se v ní tak mohlo změnit? Já kdybych si s holkou tak moc rozuměl, tak i přesto, že by bylo první rande víceméně o ničem, tak bych jí dal ještě šanci.. každej nedělá přece hned krásnej první dojem.. Jo, taky si říkám, že to nejspíš nebylo to pravý.. přece už mám nějaký randění za sebou a jde to poznat, když člověk ví, že je to to správný.. a tady to nebylo.. Prostě tam hraje roli to odmítnutí a já se s tím nějak neumím najednou smířit..jsem jak malej kluk zase Nechám to plynout a občas se na ní usměju při pozdravu
No to nepovedené rande, přece. Snáz se "laškuje" přes písmenka, než z očí do očí. Třeba jste jí nevoněl. Buďte rád, že vám to dokázala říci přímo a nehodlá vás tahat za nos.
sick
Nevím co chceš řešit, ty seš její nadřízený? Nebo máš Lambo nebo proč by s tebou měla chtít randit? Patrně jsi jí nepřišel naživo na tolik atraktivní, aby měla zájem. Případně si jí lezl moc do zadnice.
Řekněme že jsi naznačil, že jsi trochu starší, takže pokud na tom nejsi socioekonomický daleko lépe než ona, nevidím jediný rozumný důvod, aby se o tebe zajímala.. Ženy se na chlapy dívají jako na objekty komplexního úspěchu. Takže ani tak nezáleží na tom, jak jsi krásný
hafner
Já vím.. ani ona nebyla naživo taková jako v těch zprávách.. už od prvního pohledu to bylo takový dost divný.. když jsem odjížděl, tak sem si říkal, že už jí nenapíšu.. a pak mi to nedalo, protože jsme si přes ty zprávy rozuměli a to se mi často nestává.. Nechám to být a ono to časem pomine a vyšumí
sick
Jakože po těch zprávách tam byly nějaké náznaky erotiky?
no a v rande naživo si to na ni vybalil bavil ses o sexu a o erotice, ve druhé polovině rande? Jak dlouho to první rande trvalo? Udělal si kising test, dotýkal ses jí? Jak jste seděli vedle sebe nebo proti sobě nebo v úhlu...
to musíš správně procesovat všechny tyhlety úkony, Správně rozpoznat co chce. Přece víš že ženské fungují na náznaky, často říkají něco jiného než dělají, jak rozpoznat co opravdu chtějí, i dle řeči těla, to už je vyšší dívčí...
@hafner - ani ona nebyla naživo taková jako v těch zprávách... sem si říkal, že už jí nenapíšu
A to se ptáte "co se v ní tak mohlo změnit"?
hafner
Právě, že při rande jsem stál úplně za hovno.. nevím, co to se mnou v tu chvíli bylo.. jestli ty její zprávy o tom, že bych byl pro ní dokonalej mě tak rozhodily.. Takže jsem si vědom, že jsem to posral.. Ale přece jen jsem pořád ten chlap, se kterým si psala a takovej jsem i v reálu a ne ten, kterej to na první schůzce pokazil..
Cože ty máš hodně velký sebevědomí, psát nám že jseš v realů takovej jako po písmenkách, jenže v realů jsi takový evidentně nebyl, jak sám píšeš
za mě po písmenkách je king každej druhej
hafner
@sick To není sebevědomí, ale zažitá realita z předchozích vztahů.. Nemám důvod si hrát na něco, co nejsem.. a reaguju ve zprávách tak, jako bych reagoval i v běžném životě.. Jen při tom rande mi to nešlo.. jako bychom se od prvního pohledu a prvního mluvení oddalovali, místo abychom se sbližovali.. zřejmě jsme oba dva cítili, že to není ono a tak jsme si to nějak odseděli a rozloučili se.. Říkám.. kdybych nebyl odmítnut, ani bych to neřešil, ale moje ego to teď nemůže překousnout a jsem jak malej kluk, který chce něco, co teď není pro mě.. Ono to časem vyšumí, jen teď mám slabou chvilku
sick
Ve vztahu vždycky trpí ten, kdo ten vztah chce/potřebuje víc (anebo to dá najevo).
Ty jsi ji evidentně naháněl, zo je základní chyba. Kdoví kolik konkrétních chyb jsi provedl na tom prvním rande, kterých si ani nemusíš být vědom, a mnoho z nich působí jako teď flag na ženskou i podvědomě.
Jak jsi v úvodu napsal, tak rande se nelíbilo ani jednomu. Proč? Nesedli jste si vzhledově, gesty nebo byla nějak nepříjemná konverzace? Nezmiňuješ se o tom, jak se spolu bavíte po telefonu. Dokážete se po telefonu bavit třeba hodinu, aniž by konverzace vázla?
Z Tebe to zklamání a nejistota asi vyzařuje. Holku ale zaujmeš tím, že jsi pohodovej, vtipnej, pozornej, nefňukáš a nevisíš na ní, protože máš svoje zájmy. Přitahuje, co nám trochu uniká. Tady to moc nadějně nevidím. Tak pro budoucnost...
Promiň, ale toto, co popisuješ, je nemírně lidské. Uražená ješitnost. Kdybyst ty odmítnul další setkání, tak to je pochopitelné. Ale ona?! Ona si dovolila odmítnout tě? To si teda hodně dovolila!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.