Dobrý den, v práci se do přítele zřejmě zamilovala kolegyně. Když zjistila, že je zadaný, začla škodit. Zakládala falešné facebookové profily s našimi jmény, zjistila si mé údaje a zakládala mi erotické inzeráty s mým jménem a telefonním číslem. Psala mi a urážela takovým způsobem, že se to ani nedá zde napsat. Na fb stránce naší obce mě zesměšnila, urážela a pomlouvala. 3x byla u přítelova domu. Přítel má na domě kameru, takže jsme ji viděli. Pokoušela se dostat na můj fb účet, i na účet Seznamu. Na PČR to uzavřeli jako přestupek, ikdyž už jednou toto udělala jinému páru. Čeká nás přestupková komise. Tu paní jsem v životě neviděla. A teď otázka. Co se dá dělat s takovou labilní osobou? Přece musí být nějaká páka a ne, že se to uzavře a ona dostane pokutu a bude dále pokračovat. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.