Dobry den, je mi 13 a mam podruhe menstruaci. Prvni jsem mela minuly mesic, ted jsem ji dostala uz za dvacet dnu od minula a mam ji uz 9. dni. Je to v pohode? Prvni dny krvacim vzdycky jen trosku ale ted 7.,8. dost silne? Navic uz cely tyden nemam chut k jidlu jenom bych spala.
Těch dvacet dnů - počítáš to od prvního dne menstruace? Nepravidelnosti v prvních letech periody jsou obvyklé a není třeba je řešit. Pokud ovšem krvácíš poměrně silně (cca čtyři vložky denně) už devět dní, svěř se mamce nebo jiné blízké dospělé osobě a konzultuje to na gynekologii.
Těch 20 dnů od minula počítáš od posledního dne krvácení či od prvního? Protože se počítá od prvního a pak by to bylo opravdu moc brzy, ale v začátcích menstruování to může být. Pokud počítáš od posledního dne, je to OK.
Ty nemáš maminku, která by ti tohle všechno řekla? Já se svým 12 letým SYNEM probírám třeba bazální teplotu u menstruačního cyklu a samočistící schopnost pochvy, krom jiného pochopitelně.
kluk
chudák kluk.
tebi
Panebože, vy probíráte s 12 letým synem, takové nesmysly? A ještě synem. Mám šok. Kdyby mu bylo dvacet možná bych to mohla přejít, ale toto bych nerozdýchala.
tebi
Zakladatelko, necht to být, aspoň do příštího cyklu, pokud by to bylo stejné, máma by s tebou zašla k doktorovi. Výkyvy jsou u holek běžné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.