Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

UniCredit Banka nabízí 10.000Kč - háček?

Od: karlos* odpovědí: 40 změna:
Dobrý den,
UniCredit Bank teď nabízí odměnu, kdy po založení účtu dostává klient každý měsíc po dobu 2let 400Kč, podmínkou je zaplatit 3x za měsíc jejich kartou.
Prosím vás, mě se to nezdá, že by banka za takovou drobnou podmínku, dala každému takovouto odměnu.
Je v tom určitě nějaký háček?
Děkuju

40 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

5x

Není v tom žádný háček,stačí si jak nový klient založit např.účet Start vedený bez poplatků.Stačí 3 platby měsíčně,klidně na samoobslužné pokladně 3 položky rozblokovat.Je to politika banky přitáhnout klienty a motivovat je,aby u nich zůstali min. 2 roky a využili i jejich jiné služby.Momentálně má UCB akci, kde vrací 3% z každé platby kartou do výše 500 měsíčně a funguje to přesně i když dost nepřehledně.Taky spořící účet s 6%p.a. je dobrá nabídka.

karlos*
hodnocení

A není tam opravdu jiná podmínka? Třeba nutný obrat určité částky na účtu? Případně když zruším účet do nějaké doby, tak sankce?
Děkuji

hodnocení

5x

Tak háček v tom je i není...

Těch účtů mají více typů a vedení účtu stojí měsíčně od 0Kč do 299Kč, dle dalších podmínek ke konkrétnímu typu účtu.

Tak si to nastudujte, není to tak složité.

unicreditbank.cz/...

re4zon
hodnocení

3x
Jako ze jsou v bance pitomci a neumi si spocitat, kolik lidi u nich necha kvuli ctyrem stovkam mnohem vic penez a kolik na tom vydelaji? Costco na jejich tezce prodelecnych kuratech vydelava miliardy rocne, tohle je naprosto totez..
snowdyne
Ja tam treba nenecham nic, poslu si tam 45kc, koupim 3x kafe z matu, a hle, 400kc doma. :)

hodnocení

1x

Vsak čtěte, aktivní využití účtu, minimálně 3x platbu kartou.

111®
hodnocení

0x

no za platbu 5,-Kč to nebude..

pavell
Bude. Ještě nějaký dotaz?

hodnocení

0x
Myslíte tu UniCredit Bank která nedávno prohrála spor? A musela vyplatit všem klientům bonusy *smich*

karlos*
hodnocení

Jak má být vysoká platba tam psané není.
Podmínka je min.3x zaplatit kartou.
Co v tom je?
Háček bude asi ve vyplácení *smich*

hodnocení

0x
Bude tam podmínka jako u Raifky, že ti tam musí chodit výplata. Sice ti pak nemůžou zabránit abys ty peníze druhý den přesměroval jinam ale většina klientů se na to vykašle protože UCB má vedení účtu zdarma a výběry z cizích bankomatů taky, takže není důvod od nich utíkat. Jediné co jim lze vyčítat je, že mají jeden z nejhorších kurzů pro převod měn, takže na platby v cizině je daleko lepší třeba M-bank.
Taková podminka tam není a na převod měn používám cyrrus fx.

ttt
hodnocení

0x

Nejhorsi banka, ktera neumi okamzite platby a neustale vymejsli cim uplatit a akvitovat nove duse :)

Zase dává tři procenta zpět z nákupů a to se hodí. Na nic jiného ji nepoužívám, kromě spořáku ještě. Nové podmínky se na mě nevztahují, ale dostanu to zpět z těch nákupů

stir, u mne taky tak...Kdo mi dá 3% zpět?

Jak jsi přišel na to, že neumí okamžité platby? V apce mi to vyskočí pokaždé když zadávám příkaz s poznámkou, že expresní platba je zpoplatněná jinak než běžná. Ale to pokud vím mají všechny banky.
unicredit
Expresni a nebo okamzita platba je ale rozdil.
ttt

@totak jeste dnes si nekdo plete okamzite platby s expresnimi? Omg.

@milancukrar Cukráru, to je jen nějaká dočasná dotovaná pobídka a navíc limitovaná na pár stokorun. Určitě ti to nenabídne natrvalo a s utracených 100 000 ti nedá 3000 měsíčně ;)

Přesně jak uvedeno, promo na nalákání nových duší... U kterých se doufá, že už tam zůstanou. Ale jinak katastrofa banka. Anebo tam snad zůstaneš a budeš jí aktivně používat po skončení této promo akce!? Asi ne co? Pokud tomu trochu rozumis.

Milancukrar přesně tak, 3% zadarmo se hodí. Ženě založím taky účet a bude brát ty 400kc mesicne. Když jsem chtěl odejít z Rajfky, původně equa, všiml jsem si, že dávají za doporučení 300 pro každého a zrovna měli akci 6x500kc, když 3x zaplatí kartou. Tak to jsem ji dal taky. Já ještě pro sebe založil mbank, odměna 2000. Kdysi dávno jsem ji měl, ale zrušil jsem ji. Vycerpam 2000 a hotovo. Jinak oba používáme fio, kde není s ničím problém .

ttt, "ti to nenabídne natrvalo a z utracených 100 000 ti nedá 3000 měsíčně"
To určitě ne, ale právě jsem se kouknul na účet a přišlo mi 472,63Kč. Já už neutrácím 100 tisíc měsíčně. Vy snad ano?

Kdo Vám to dá, za běžné nákupy, nebo za výlet na Slovensko?

karlos*
hodnocení

A jak to je s tou slevou 3% zpět z každého nákupu?
Když zaplatím kartou ať už v kamenném obchodě nebo na internetu, dostanu pak zpět 3% nebo je to nějak omezeno? (Velikost platby atd...)?
Když budu čerpat výhodu i těch 400Kč zpět za to že zaplatím kartou min 3x za měsíc,dostanu i výhodu 3% zpět?
mate59

Sleva 3% je v jejich programu U-šetřete.Nemá ji každý,musíte ji vidět v nabídce a aktivovat ji.Platí na všechny běžné platby kartou v kamenných obchodech,na služby/úhrada pojištění,dovolenézubař.../,e-shopy,omezeno je to do výe 500,-/ vratky měsíčně,nákupy se sčítají.Obě nabídky kombinovat nelze,noví klienti mají jen těch 400,-.

ano, tak je to jednoduché...

Ty tři procenta byly někdy od září na celý rok plus 5,5% na spořáku taky na rok do 1mil.
Navíc tam má třeba Albert další slevu 5%, bylo i 10. Jsou tam i další slevy třeba Shell, knihy atd nebo kupóny do Planeo či Aliexpress slevy. Něco podobného má nebo měla i Air Bank. Nevím jak teď,tu jsem už zrušil.

Stire, ano, je to tak, jen Air Banka to již nemá.

tj
hodnocení

0x
Banka nevydělává na tom, že jim tam posíláte výplatu, ona má zisk z toho, jak pak s těmi penězi dál sama nakládá. Za dva roky jí tam naposíláte každý měsíc hromadu peněz, se kterými může pracovat, než je za ten měsíc postupně vyberete. Čím více klientů, tím větší nárůst financí banky v době výplat, tím větší prostor pro banku k obchodování třeba s akciemi, a dalším... Těch pár desítek tisíc není nic, oproti tomu, kolik banka z těch peněz vydělá.
Navíc jenom úplný id*ot si založí bezplatný účet, který je v cajku, vydělává mu při zaplacení 3x kartou ještě 400 Kč měsíčně a bude mít další účet u jiné banky, aby tam hned druhý den ty prachy poslal. To spíš zruší účet tam...
A proč by rušil? Tady pošle poprvé třeba 50kc, udělá tři platby a pak každý další měsíc mu tam budou chodit čtyři stovky. Nemusí to mít primární účty a ani to nemusí být vhodné třeba z důvodu, že nemají okamžité platby nebo nevýhodné platby do zahraničí. Velikost banky dělá nejen kapitál, ale i počet klientů, takže je to o tom, ustát v konkurenčním prostředí. Vždy tam někdo zůstane a pokud nabídnou víc, můžou získat víc.

tj, proč ostatní urážíte "úplný id*ot" O Vás to taky nikdo neříká. Já jim tam výplatu neposílám, jen několik tisícovek, přesně tak, abych tam měl na zítřejší nákup. Jinak to mám jinde, kde mi dají 5-6%. Ještě jste mi zamomněl sdělit, kde mi dají jinde za nákupy peníze zpět?

Děkuji.

bankink

"Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. Těmto lidem, a je to polovina národa, uniká mnohotvárnost a mnohoznačnost světa, a co z tohoto světa v jejich očích zbývá, lze rozdělit na celkem jednoduché, většinou protipólné elementy. Někdy se tomu říká černobílé myšlení."

já mám bankovní účty u většiny bank. to že někdo prohlašuje za úplného idiota někoho, O kom nic neví, znamená, že on sám je duševně slabým. jinak za placení kreditkou dává konstantně 1% Mbanka. UCB to má jen dočasně.

jaj*
hodnocení

0x
Už někomu odměna přišla? Udělala jsem minulý měsíc ty platby a tento taky, 3x 5kc na samoobslužné, platila jsem Tatranky.

V podmínkách je jasně napsáno že odměna chodí na konci následujícího měsíce takže odměna za duben příjde na konci května.

Lidi by to věděli, kdyby si to přečetli až do konce:)
jaj*
Jo pak jsem to tam viděla, pak si koupím něco lepšího, asi krabičák. :D
Po něm neuvidíte vůbec nic:)

syd
hodnocení

0x

Založila jsem v dubnu, v dubnu jsem měla 3 platby, v květnu 5, první odměna přišla až 31.5 za květen, nevím proč duben neprošel, jedině mě napadá že ta třetí platba posledního dubna ještě nebyla bankou (do)zpracovaná.

Ta odměna co přišla je ale za duben, odměna za květen příjde až 30.6. Stačí si přečíst podmínky akce.

shal
hodnocení

0x
Já jsem odměnu jeden měsíc nedostala. Založila jsem účet na konci května, 3 platby jsem nestihla, totiž jsem o odměnu prošla. V červnu jsem udělala 3 platby, posledního července mi odměna za platby nepřišla. V červenci jsem udělala platby, a už mi psali ze jsem splnila a přijde mi odmena poslední den v srpnu.. Takže od května uvidím první peníze až na konci srpna. Takže 3 měsíce dotuju účet sama a na jednu odměnu jsem měla právo a nedali mi jí.. Problém v zaúčtování nebyl, všechny platby proběhly v první polovině měsíce
Posledního července je dneska, tak musíte vydržet:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]