Mam zablokovanou fibulu, chůze mě moc bolí, každou chvilinku se musím zastavit, bohužel musím 3x denně s pejskem. Jedine co jsem našla na netu, rehabilitaci a nebrat leky proti bolesti. Mél nekdo, obklad, teplý studený, obstŕik, dekuji
Jestli je to horké a oteklé - chladit. Jestli je to jen zatuhlé, tak pomáhá teplo. U těchto náhlých kulhání s blokádami v kotníku se doporučuje E vitamin nalačno vyšší dávky, aspoň 400mg denně po dobu 3- 4 měsíců. Kdo Vám to diagnostikoval, tak by měl i poradit. Já bych to zabalila do Aphloxu, té pasty na bolavé klouby a svaly.
Neni to otekle, kost je zablokovana a brani ohnuti apod. A rave rhb lekarmi napsal rhb s tim, ze nemam nic delat nasilim. A mj Aphlox uz se nevyrabi,ečko zkusit mohu, dik
Všechny tyhle " vyšinuté věci " je potřeba dělat pomalu, ideálně po prohřátí, aby se nenadělaly škody hlavně na měkkých tkáních. Pak by bloky hrozily snáze a častěji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.