Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem sama

Od: lok odpovědí: 15 změna:
Dobrý den, moje momentální situace je taková, že nikoho kdo by mě pochopil nemám. Je mi 20 let. Moji rodiče a rodina se o mě už nezajímá, bydlím v jiném městě a když přijedu na návštěvu, tak mi pobyt spíš všichni znepříjemňují, abych zase rychle odjela. Přítele taky nemám hledala jsem, ale většinou jsem potkala nevyzrálé muže, kteří ještě nemají žádné představy o životě a zodpovědnost. Přemýšlela jsem o kamarádovi s výhodami, ale toho nejsem schopná, nejsem takový typ. Hledám životního partnera a kamaráda v jednom. Moje kamarádky mi moc nerozumí jelikož jejich rodiny jsou stabilní a mají přítele. Spíš mám pocit, že mě nikdo nemá rád. Snažím se lidem pomáhat, ale lidi toho spíše využívají.
Vím, že možná hledám životního partnera velmi brzy, ale nechci plýtvat čas s někým, kdo zato nebude stát. Předem děkuji za odpověď

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

koakola*
hodnocení

5x
Ano. Je vam 20, ale jste vyzrala a vse uz vite. Jen vsichni kluci ktery se vam zdali hezci jsou hlupaci co vas nejsou vhodni. Chtelo by to se zamyslet nad sebou a vztah budovat. Ne kazdy vam udela dite a vezme si hypoteku po mesici.

hodnocení

4x

Trochu mne to připomíná ty inzeráty na seznamkách, "18-ti letá láskou zhrzená";)

hodnocení

2x

Stejný problém před časem řešila moje známá, jen o málo starší, a hodně ji to trápilo. Mohl bych vás s ní seznámit. Kontaktoval jsem ji s psycholožkou a ta jí hodně pomáhá. Zbavila se neklidu a nocí se špatným spánkem, je teď klidná a s dobrou náladou. Možná by vám pomohlo popovídat si o všem s někým jiným, když to s rodinou nejde. Hlavně žádné zoufalství a žádné hlouposti, držte se. Vždycky může být hůř, ALE I LÍP ! Klidně se ozvěte!

hodnocení

2x

Dobrý den. Žádná rada Vám zde nepomohla, že zakládáte nové vlákno? Kdybyste ve vlákně reagovala, možná by bylo těch rad a názorů více.. poradte.cz/...

hodnocení

2x

Jsou takoví negativní lidé jako jste vy. Když vám napíšu,že pokud bych s nimi měla třeba jen kamarádit, tak by mě stahovali dolů a to nemám zapotřebí. Já vždycky říkám, že jsem pozitivní pesimista, všichni okolo si myslí, že jsem pohodová. Ono je několik pravdivých přísloví , např. jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá, není nutné se někomu vnucovat, ale nestěžovat si, to každého otráví. nehledat někoho za každou cenu, to většina lidí couvne. Zkuste se nad sebou zamyslet a pokud jste sem již několikrát psala a nic, tak to bude chyba asi ne v okolí.

sasa*
hodnocení

1x

Je třeba hledat zde- mám takový dojem, že otázka takového typu se tady nedávno objevila- pokud jsi to nebyla přímo ty.

hodnocení

1x

Trošku takový sobecký a sebestředný příspěvek...

Nikdo Vás nechápe, rodina se o Vás nezajímá, chlapi jsou nevyzrálí, tak proč plýtvat časem, kamarádky Vám taky nerozumí, nikdo Vás vlastně nemá rád a lidi Vás jen využivají...

Změňte přístup k lidem, vynechte sebelítost, budte víc pozitivní a méně kritická k ostatním, jinak budete pořád sama..

hodnocení

1x

Pokud Vám nebude vadit věkový rozdíl, tak se vykašlete na nevyzrálé vrstevníky a hledejte mezi těmi staršími, kteří už mají nějaké životní zkušenosti za sebou a mají nějakou představu, jak se s životem poprat.a uvažují o založení rodiny.

Pokud tedy Vy sama máte tento cíl. Protože pokud byste řekněme za 5 let s dvouletým jprckem zjistila, že jste si v mládí neužila a chtěla to honem napravit, tak to nedopadne dobře.

hodnocení

0x

Odpověď se podává na položenou otázku...

Z vašeho textu vidím počáteční deprese ze života - stejné mají tisíce mužů a žen nejen vašeho věku. Rada číslo jedna: Kupte si tlačítkový telefon.

tj
hodnocení

0x
Mohu se zeptat jestli pro to něco děláte, abyste nebyla sama? Měl jsem přesně takovou kamarádku, jako jste vy, akorát o 5 let starší a jejím důvodem samoty bylo zahlcení prací a koníčky, kterým se věnovala sama. Už je zadaná, stačilo si jen udělat čas a mít aktivní přístup. Dala si inzerát na jednu seznamku, sama aktivně napsala asi 3 klukům, co se jí líbili (zároveň) a s jedním to vyšlo. Nesmíte čekat na to, že vám život sám od sebe něco dá. Musíte si to vzít, jít tomu naproti. Pak to budete mít a budete šťastná.

rajskyprotlak
hodnocení

0x

Na vašem místě bych si položil otázku, proč se k vám rodina chová způsobem, jakým jste popsala. Chová se tak i k vašim sourozencům? Pokud ano, je špatně něco už v rodině, co jste jen převzala. Pokud ne, je nějaký problém u vás. Stejně tak je třeba zamyslet se nad tím, proč vám ani kamarádky nerozumí. Vyhodnoťte si to a pak následně začněte prcovat na tom, jak věci (sebe) změnit. Pokud je tedy vůbec chcete měnit.

p23®
hodnocení

0x

Dobrý den.

V každém životním období je jednou hůř a pak opět lépe.

Pokud již ve 20 letech bydlíte mimo rodinu a jezdíte jen na návštěvy, přesto Vás má rodina jistě ráda. Mají také své starosti, takže při setkáni s Vámi se jedná již spíše o popovídání.

Přítele také nemám. Žijte, bavte se, tančete, cvičte, užívejte si života, dokud jste mladá. Jistě Vás někdo zaujeme, nebo zaujmete někoho Vy. Ale je potřeba, aby jste byla veselá a někoho upoutala. Protože v tomto věku nikdo nechce řešit nějaké starosti.

Kamárádky Vám moc nerozumí. Tak si najděte nové, s kterými si budete mít co říci.

Lidem pomáhat nemusíte. Spíše se zaměřte na sebe.

Životního partenera velmi brzy nehledáte. Spíše naopak. Vždyť od školních let se setkáváme s chlapci a vybíráme. Zjišťujeme, kdo se jak chová, jestli nám vyhovuje, jestli se nám líbí a pod.

Tak hlavu vzhůru. Více optimismu. Žijte a ono to stačí. Držím palce.

p23®

OPRAVA: Píšete - přítele také nemám. Tak žijte atd.

a1
hodnocení

0x
"Hledám životního partnera a kamaráda v jednom. Předem děkuji za odpověď."
Takže moje odpověď, že jsem svobodný a o něco starší, bude dostačující?

jirkan
hodnocení

0x
No a kde je problém? Prostě chceš pořádný vztah. V obchodě taky nekoupíš něco jen proto, aby sis to koupila, ale vybereš si to, co ti sedne, vyhovuje. U partnera je to ještě důležitější, nespěchat.
Klid, není ti 40let...
:)
Ten dobrý tě potká.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]