Zkusím to maximálně jednoduše. Otázka zní: Zjistí mi testy na pohlavně přenosné choroby dělané teď zda mám kapavku, kterou jsem se zřejmě nakazil v roce 2016? Co když se už rozšířila na jiná místa v těle? Bude stále detekovatelná i na původním místě nákazy? Co mám říct lékaři při vyšetření abych skutečně věděl se 100% jistotou zda ji mám někde v těle či nemám? Jak by se měla správně “hledat” kapavka po tolika letech a co říct lékaři? Děkuji moc za pomoc a radu…
Nejjednodušší bude zajít na kožní (dělají i pohlavní choroby) a to, co jste napsal sem, říci rovnou lékaři. Dostanete určitě odbornější odpověď, než tady.
Dobry den, a jestli Vam lekar kapavku potvrdi, vedel jste o ni takto dlouho a mel pohlavni styk (siril jste vedome nakazlivou nemoc), tak si skocte i za advokatem, protoze jste se dopustil trestneho cinu a budete pravnika potrebovat (lekar to bude hlasit). Zdravim! doplněno 31.03.23 14:35: petr97 - nemate zac. Psat jste to nemusel, protoze je to zrejme. No, nezavidim Vam to a ani mne neni lepe (i pres tu urazku, kterou jste vypustil). Treba to nejak dobre dopadne.
Cože? Tolik let jste chodil s kapavkou a nevěděl o tom? To snad ani není možné. Vždyť vás to muselo bolet, a to i při obyčejném močení. Tohle jsem našla.
"Nejdříve je výtok čirý a řídký, posléze se mění na hnisavý. Výtok je doprovázen pálením a řezáním při močení. Ústí močové trubice je zarudlé a oteklé. Dalšími příznaky jsou zvýšená teplota, bolestivá erekce, zduření nadvarlete (je bolestivé tuhé) a zarudlý šourek."
S tím jste přece nemohl několik let chodit, jakoby se nic nedělo.
A boláky se dělají u nákazy jinou pohlavní nemocí, a tou je syfilis. A možná, že právě při nákaze sifilisem byste si vůbec nemusel nákazy všimnout, protože příznaky se projeví až později. Ale v dnešní době už snad tato nemoc tak rozšířená není. Pokud máte nějaké podezření, jděte ihned k lékaři.
nov
...Ale v dnešní době už snad tato nemoc tak rozšířená není. Naopak, přibývá jak kapavky, tak i syfilis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.