Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s KAPAVKOU?

Od: petr97 odpovědí: 9 změna:
Zkusím to maximálně jednoduše. Otázka zní: Zjistí mi testy na pohlavně přenosné choroby dělané teď zda mám kapavku, kterou jsem se zřejmě nakazil v roce 2016? Co když se už rozšířila na jiná místa v těle? Bude stále detekovatelná i na původním místě nákazy? Co mám říct lékaři při vyšetření abych skutečně věděl se 100% jistotou zda ji mám někde v těle či nemám? Jak by se měla správně “hledat” kapavka po tolika letech a co říct lékaři? Děkuji moc za pomoc a radu…

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Nejjednodušší bude zajít na kožní (dělají i pohlavní choroby) a to, co jste napsal sem, říci rovnou lékaři. Dostanete určitě odbornější odpověď, než tady.

Jen doplním některé nemocnice měli-mají venerologické odd. Speciální na pohlavní choroby

ben®
hodnocení

5x
Dobry den, a jestli Vam lekar kapavku potvrdi, vedel jste o ni takto dlouho a mel pohlavni styk (siril jste vedome nakazlivou nemoc), tak si skocte i za advokatem, protoze jste se dopustil trestneho cinu a budete pravnika potrebovat (lekar to bude hlasit). Zdravim!
doplněno 31.03.23 14:35: petr97 - nemate zac. Psat jste to nemusel, protoze je to zrejme. No, nezavidim Vam to a ani mne neni lepe (i pres tu urazku, kterou jste vypustil). Treba to nejak dobre dopadne.

hodnocení

4x

Cože? Tolik let jste chodil s kapavkou a nevěděl o tom? To snad ani není možné. Vždyť vás to muselo bolet, a to i při obyčejném močení. Tohle jsem našla.

"Nejdříve je výtok čirý a řídký, posléze se mění na hnisavý. Výtok je doprovázen pálením a řezáním při močení. Ústí močové trubice je zarudlé a oteklé. Dalšími příznaky jsou zvýšená teplota, bolestivá erekce, zduření nadvarlete (je bolestivé tuhé) a zarudlý šourek."

S tím jste přece nemohl několik let chodit, jakoby se nic nedělo.

A boláky se dělají u nákazy jinou pohlavní nemocí, a tou je syfilis. A možná, že právě při nákaze sifilisem byste si vůbec nemusel nákazy všimnout, protože příznaky se projeví až později. Ale v dnešní době už snad tato nemoc tak rozšířená není. Pokud máte nějaké podezření, jděte ihned k lékaři. *ee*

nov

...Ale v dnešní době už snad tato nemoc tak rozšířená není.
Naopak, přibývá jak kapavky, tak i syfilis.

vitalia.cz/...

nov

Přikládám ještě jeden článek pro tazatele.

denik.cz/...

hodnocení

3x

Lekar vam na vsetky tieto otazky odpovie odborne, staci obvodak, pripadne vas posle na kozne, kam patria aj pohlavne choroby.

guma
hodnocení

0x

Já myslím, že už by jste nežil, pokud jste ji neléčil.

? to jako vážně? NETROLL. Není to smrtelná nemoc!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]