Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,jsem OSVČ a do dnešního dne jsem nedostal přihlašovací udaje k datové chrance (zádný doporučený dopis a ani lístek ve schránce k vyzvednutí jsem nenašel) Ze zákona bych ji měl už mít nejpozději do 31.3. 2023. Co nyní mám v této situaci dělat? Děkuji
Dobrý den, pokud máte zařízenou bankovní identitu (Bank ID), tak na stránce viz odkaz, se přes ní dostanete ke své datové schránce, resp. zjistíte tam její důležité údaje (její název a vstupní heslo pro první přihlášení). Až se tam prvně přihlásíte přes Bank ID, tak si heslo musíte změnit a pamatovat si ho pro všechna další přihlášení (a projít si i upravit nastavení dat. schránky). Dopis už potom nepotřebujete (také ho nemám a dat. schránku jsem aktivoval). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.