Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkusenosti s HA

Od: aleuka odpovědí: 4 změna:
Ahoj, vsimla jsem si, ze uz tu podobny dotaz byl, ale ptam se jinam, tak to prosim nemazte.
Je mozne, ze na me muze mit vliv HA? S partnerem jsme spolu zacali zit a ja ho silene milovala, chtela jsem sex, doteky, kazdou chvili jeho pozornost, pri kazdem pohledu se mi podlamovali nohy. Zacla jsem brat HA a uz prvni mesic po jsem se zacala citit zvlastne. Druhy mesic uz jsem nepotrebovala sex a treti mesic zacal tak, ze ja partnera nemuzu ani citit a nejen jeho. Vadi mi vsichni.
U partnera mi vadi jeho dotyky, nevyhledavam jeho pozornost, nechci sex, nic mi to nerika.
Neverim tomu, ze by to bylo necim jinym, protoze vim, jak jsem byla zamilovana a nic se od te doby nezmenilo k horsimu. Jenom jsem zacla uzivat HA.
Vztah se rozpada, zkousim je vysadit.
Vas nazor?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Vysadit je nadobro jednou pro vždy. HA je svinstvo. Život s HA z vás udělá úplně jinou osobu než jste byla předtím. Zkuste požívat kondomy při sexu. Zkuste se s tímto příběhem příteli svěřit. A začít všechno od znova, ale HA opravdu navždy vysadit!

edudant
hodnocení

1x
Zajděte si ke gynekologovi, ať vám napíše jinou HA. Jistě nejste s takovým problémem sama. Znám to z vlastní zkušenosti.

aleuka
hodnocení

S partnerem mame uz par tydnu problemy. Ja se nemuzu pres nic dostat, nepotrebuji ho, tak jak jsem psala. Ale v hloubi vim, ze to tak neni. Jenom proste mam pocit, ze me vsichni stvou a vadi mi. Nechci ani sex, ani dotyky, natoz nejakou pritomnost. Jsme v rozchodovem obdobi. Predevcirem jsem HA prestala brat.
Myslite si, ze to ma opravdu souvislost? Do te doby bylo vse v poradku. Mame klidny vztah, nic mi nechybi. Tak nevim co se mi deje.
aleuka
hodnocení

Co myslite?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]