Nejste přihlášen/a.
I tam může být artróza /opotřebení/ nebo artritida /zánět/. Měla jsem kdysi totéž a taky jen na jedné straně. Zhoršil mi to pobyt na ledovém větru, když jsem vedla lyžařský kurz a odjížděla jsem nedoléčená z nějaké virozy.. Šla jsem s tím nakonec na ortopedii a světe div se, po zrentgenování mne to do druhého dne přešlo, že jsem ani tabletky nebrala, jen mazání.. Jestli ten RTG? Tehdy jsem si pořídila malou biolampu Biostimul- světelná terapie a tím jsem to doléčila. Od té doby nic, a to je hodně let. Nepíšete věk. Neleze Vám zub osmička?
Choďte k zubárovi,nech vás pošle na stomatochirurgiu. Tam vám spravia snímky čelustných kĺbov a rozhodnú o ďalšom postupe. Mne začal vyskakovať čelustný kĺb s teraz nosím na noc zubnú dlahu robenú na mieru zubným technikom a masírujem si okolie klbov a nahrievam soluxom. Asi po 3 týždňoch to prestalo vyskakovať, no nosiť ju vraj mám cez rok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.