Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co napsat klukovi

Od: anet odpovědí: 10 změna:
Zdravím, potřebovala bych poradit, líbí se mi jeden kluk a chtěla bych mu napsat. Nevím úplně jak začít konverzaci, napsat ahoj jak se máš mi přijde trapné a určitě z toho nepůjde rozvést konverzace. Hraje hokej, ale zas se ho jako první zeptat něco s hokejem je taky blbé. Prosím nějaké tipy

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Co tak zajít někam do kavárny, ven, cukrárny apod.? Než to takhle řešit přes internetový chat. Nikdy nevíte kdo sedí na druhé straně. Vždy je lepší si hledat někoho okolo, kde se můžete sejít a poznat se osobně. Než psát někomu o kterém víte že hraje hokej, ale pokud to chceš vážně takhle psát přes net zkus ho pozdravit zeptat se za koho hraje, jaké má úspěchy apod. Pak případně ho pozvat někam ven
anet
Ja vim kdo to je, neni to, ze bych nevedela kdo sedi na duhe strane. Vim za koho hraje takze jsem myslela spis jinou konverzaci nez o hokeji.

hodnocení

0x

Zdravím. Vy raději píšete než komunikujete z očí do očí? Napsat se dá cokoli..Ahoj, já jsem Helena. Co zajít třeba spolu na kávu (čaj) a lépe se osobně poznat? A další krok je již na něm..

anet
hodnocení

Psaní mám asi radši, záleží jak kdy, ale spíše teď nemám na výběr. Nepotkáme se, sice bydlí v nedalekém městě, ale na sezonu odjíždí dál za hokejem. Takže jsem myslela, že bychom se přes chat trošku poznali a kdybychom si rozuměli, tak bychom se bavili tak jak říkáte z očí do očí.

tj
hodnocení

0x
Už jste si odpověděla, jen to špatně srovnala. Dostaňte se k němu přes koníček. Co se jít kouknout na to, jak hraje, třeba jestli se smí na trénink? A tam si ho buďto odchytnout a promluvit si osobně, nebo navázat kontakt přes písmenka potom doma, jak mu to šlo a bavit se chvilku o tom, domluvit se třeba na příště, že se půjdete zase kouknout. Tak navážete nejen kontakt, ale dáte i jasně najevo svůj zájem...
anet
Ano, na tréninky se může, ale jak píšu, na sezónu jezdí daleko, ale jinak bydli celkem kousek. Tak jsem se s nim chtěla začít bavit přes "pismenka" a potom se domluvit na venek.

hodnocení

0x

Psaní nebrat!

anet
Tak moje generace se z největší části seznamuje přes sociální sítě, ale váš názor vám samozřejmě neberu.

liska5
hodnocení

0x

Ahoj Franto, kdy máte trénink? Chtěla bych vidět, jak to vypadá.

anet
Je to hodně daleko, proto se s ním chci první poznat přes sociální sítě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]