Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je za typ batohu, kabelky? kde koupit?

Od: rotorod® odpovědí: 4 změna:

dobrý den

dokázali by jste mi pomoct najít nějaký eshop či eshopy, kde se dá sehnat tento květinový vzor na dámské kabelky, batohy, peněženky apod? nejlépe CZ ale pokud bude i seriozni eshop zahraniční s možnosti dopravy k nám...

děkuji Vám za pomoc

Co to je za typ batohu, kabelky? kde koupit?
Co to je za typ batohu, kabelky? kde koupit? #2
Co to je za typ batohu, kabelky? kde koupit? #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Batoh.

Před nedávnem jsem si na internetu hledala batoh. Tyto s různými květinovými motivy, které jsem si prohlížela, na mě od té doby v reklamách vykukují neustále. Je jich mnoho, v různých cenách. Proto zkuste do Googlu zadat "květinový batoh"a najdete i jiné s velmi podobným vzorem. S kabelkou to bude podobné.

Tento květinový vzor začal být velmi módni tak před rokem. Teď už bych byla s nákupem opatrnější. Ono se to okouká.

handtaschka
hodnocení

0x

Klikněte na obrázek (pravým tlačítkem myši) a vyberte "Vyhledat obrázek pomocí Google" - takhle si sama vyberete ten nejpodobnější kus :)

liska5
hodnocení

0x

Viděla jsem takové i u Vietnamců. Zase ke všemu se to nehodí, ale když se vám to líbí...

hodnocení

děkuji vám,...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]