Nejste přihlášen/a.
Může mi někdo poradit, jak se dají lab kešky lovit doma z gauče? Technicky to nechápu, přece musím dojít na stage, aby se tam otevřela otázka. Chci je dál lovit na místech osobně, ale tohle by mne zajímalo, jak je to technicky možné?
Nevím přesně o co jde. Ale pokud je to nějaká aplikace, která podle polohy něco provádí, tak by se podle mě dala podvrhnout data z GPS. Prostě poslat $GPRMC (případně další navigační věty) s potřebnou polohou, asi ne skokem, asi by se musela vygenerovat nějaká uvěřitelná trasa (rozumnou rychlostí po cestách), ale to pořád neni nic složitého.
Díky za vaši odpověď, taky už mám pár labek odlovených. Na stage jsem vždycky musela dojít pro otázku, která se tam otevřela. To je v pohodě, ale pak jsem četla logy, kde autoři iks krát psali - jo tuhle lab serii jsem dal z domova z gauče a není to tak dlouho, byly to lab nedávno zveřejněmé. Proto mě zajímalo, jak je to technicky možné?
Jen pro zajímavost. Chápu vyluštění mysterky z domova, ale k čemu má být dobré zalogování labky z gauče? To někomu udělá radost?
Aha, tak to už mi připadá hodně ujetý. Smysl kačeření vidím hlavně v tom, že se člověk dostane na místa, kam by se bez kešky nedostal. Ale honit body podvodem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.