Nejste přihlášen/a.
Přišel mi upozorňující e-mail od aministrátora, že se mění obchodní podmínky u e-mailu volny.cz.Chtěli po mne potvrzení aktualizací s iniciálama jinak mne v měsíci dubnu e-mailová schránka zanikne a nebude existovat. Nepochopil jsem jestli v těch obchodních podmínkách nebudou chtít něco zpoplatnit, protože mne neřekli o co se jedná. Máte někdo s tím podobnou zkušenost?
Volný patří pod Centrum... předpokládám, že spadáte do kategorie emailů založených do 25.3.2021...
Obchodní podmínky emailu jsou zde: economia.cz/...
O zpoplatnění tam žádná řeč není.
Takový email bych považoval za fišink. Oni přece nikdy nic takového nepožadují. Ale teď vážně, nějak se rozmohla ta móda ověřování, u zahraničních portálů se to už léta dělá kreditkou (nevím, kdo bude nějakému portálu svěřovat číslo a bezpečnostní kód své kreditky), u nás telenonem a bankovní ei dentitou. Centrum (cz i sk) zatím jen u nových schránek, Seznam to chce i retroaktivně (zatím se to stále dá přeskočit, ale je otázkou jak dlouho to ještě půjde), dokonce i u schránky, kde jsem telefon ověřoval a zaplatil jsem si tak za 5 korun neomezenou schránku (i když neomezená přestala být dávno). Samozřejmě jsem ověření tou dentitou odmítnul a kdybych to věděl, nedávám jim ani telefon (i když ho měli).
A teď kam prchnout, seznam a centrum jsou prakticky monopol, tím, že ostatní domény skoupili (email, volný, post aj.).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.