Nejste přihlášen/a.
Napíšu sem to, co se mi přihodilo, ať si můžete udělat názor.
V sobotu jsem po ránu šel pověsit prádlo, když jsem venku spatřil dva dospělé, co se houpaly na dětském hřišti a dělali tam "nepořádek".
Jednoho jsem šel napomenout. On se mě ptal, zda nemám cigaretu. Řekl jsem, že ne a on začal ničit větve u ořešáku. Ptal jsem se, proč to dělá a on se na mě osopil, že si nevypichne oči kvůli tomu stromu a začal mi vyhrožovat.
Pak sahal na kapesní nožík, který mu vysel na krku a začal vyhrožovat. Zachoval jsem klid a vymluvil mu to. On se uklidnil na chvíli a skoro se omlouval a ať méně mluvím prý. Odebíral jsem se už pryč a šel do vchodu bytovky. Zda to bylo dobře, či ne, posuďte sami. Jít za roh bytovky jiným směrem, mohlo to být jinak a nebo taky ne.
On vyskočil a vyběhl za mnou a začal se znovu ptát a tentokrát zda jsem si na něj zasedl osobně. Šel až do vchodu a tam začal opět vyhrožovat a pomalými pohyby ukazoval na nůž. Říkal jsem mu, že volám policii. Naštěstí šla sousedka a on toho nechal. Nechal toho a odešel pryč.
Co si takový člověk bude pamatovat nevím ale jsem obezřetný. Dávám si pozor,naše město není největší a tuhle osobu tady můžu potkat. Zpětně jsem PČR nekontaktoval ale nebude to od věci nejspíš.
5x
5x
2x
Je zbytečné kontaktovat PČR. Nic neudělají bez důkazů.
Takže pokud nebudete mít audiovideonahrávku třeba skrytou kamerou v kapse, tak se na Vás vyprdnou a pokud nebudete dost opatrný, tak si zahráváte.
I tak by se jednalo o přestupek, dokud Vás nezapíchnou. To je realita.
Pokud je hřiště veřejný prostor dle katastru, tak je nemáte co vyhazovat a raději si hledět svého.
Když to čteš, nepřipadá ti ten text divný? jako by to psal robot. Ten slovosled je hrozný. Celkově to působí moc strojově.
V posledních větách chybí čárka dle mě, jinak interpunkce asi ok (nezkoumám dál, sám s tím taky mám problém). Že by to takto uměl robot se mi nezdá.
2x
A jaký máte dotaz ohledně této zcela banální příhody?
Taky mi připadá stylistika podezřelá, ale na druhou stranu, lidé jsou dnes takoví tataři neschopní souvislého, logického projevu, že to nemusí být zrovna umělá "inteligence". Pokud by byla, pak řeknu jen "potěšpánbu, tento projekt se moc nepovedl".
Já bych to nezlehčoval.
2x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.