Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrá (výborná) restaurace v Prostějově

Od: rich® odpovědí: 18 změna:

Dobrý den.Prosím Vás.Budeme v Prostějově a chtěl bych nějaké reference,kde se dá slušně najíst,navečeřet v nějaké dobré a čisté restauraci.Nemusí to být nic hodně nóbl.Ikdyž i tak si přečtu,abych případně věděl co a jak.Ale prostě už se mi párkrát stalo,že jsem přišel a teda objednal a výsledek nebyl úplně v pořádku.Což zpětně nerad řeším a dohaduji se.Tak chci jít na jisto.Moc děkuji za Vaše rady a tipy.Mějte se hezky.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zrovna Prostějov na jídlo není. Pracoval jsem tam několik měsíců a jít někam na polední pauzu bylo tragédie. Tedy hlavně né kolem Držovic a směrem na Olomouc.

Většina jsou spíše bary na nachlastání a ty starší podniky na úrovni jídelen 4té cenové.

Pokud je možnost, tak v Prostějově neobědvat nebo to dohnat KFCčkem u Tesca.

doplněno 27.03.23 20:27:

Pamatuje někdo jídelnu Ela? Dnes Pauza. Ve sklepě v baráku u hlavní silnice. To byl slušnej očistec! *smich*

007cz
hodnocení

4x
V Prostějově je spoustu dobrých restaurací. Já bych doporučil třeba tuhle.. kolibaprostejov.cz/...

hodnocení

3x

Sice to není přímo v Prostějově,ale motorest NA PECI?( dnes PODKOVA)

Podkova Vrahovice Kelčice (z Prostějova po staré na Brno) moc a moc doporučuji. Léta výborná kvalita. *palec2*

hodnocení

1x

Jen takové povzdechnutí, koncem 70 do Avionu,asi už neexistuje .A občas o hezký kus dál, není to už v PV ale na Plumlovské přehradě, Hotel Zlechov,, ale taky už je to přes 40 let zpět. V létě ještě loni fungovalo "občerstvení" na hřišti v Mostkovicích - makrely na grilu vinikající , klobásy ...ale toto asi jen v létě.

Ale jen tak mimo soutěž, ono se to dosti mění, Už 40 let tam nežiji a jsem V JH a zde se za posledních cca15 let z dobrých restaurací staly "knajpy" a ze špatných vývařoven lepší restaurace...

Takže neporadím .

Vzpomněl jsi makrely. Taky jsi si všimnul, že třeba v čechách tolik makrely nefrčí jako na moravě? V létě jsou skoro na každém hřišti a hospůdce.

@diesel Zlechov už zase funguje. Jak se tam vaří, to nemohu soudit, nebyla jsem tam.

Gumidek- ne makrely tu nedělají , tedy v celých čechách kde všude jsem byl -jen na Hané!

Mě se právě zdálo, že i na jižní moravě je to oříšek a není to běžné.

hodnocení

0x

Jedinně restaurace Beseda,byl jsem tam na vojně v r.81 a před 3 lety když jsme jeli kolem jsem tam vzal svoji milou,nejdříve nemluvila,ale když jsem ji ujistil že to tady znám a ti spáči na stole jsou inventář tak se trochu uklidnila a po obědě mi dokonce řekla že byla jídlem mile překvapena a to má velmi mlsný jazyk.Paráda,nic se tam nezměnilo,tyhle podniky kde se zastavil čas prostě miluji.Doporučuji.

Do Besedy si chodíme z práce pro meníčka, ale nejsem si jistá, jestli se tam uvnitř dá kam sednout, Když byl covid, tak to rekonstruovali. Tenkrát jsme si říkali, že když tam vymalujou, už tam nevlezem :-D Vaří se tam výborně, zrovna dnes jsem měla excelentní sekanou a brkaši jak hedvábí. Ale všude se válí štamgasti, návštěvu bych tam nevzala.

Však to je hlavně hospoda, kam se chodí na pivo na ožer :)

Jojo,ti polehavající štamgasti udělali na moji milou největší dojem,máme Besedu jako měřítko na naší hospodské stupnici,a když někam jedeme tak říká,jen ne Beseda prosím.Někdy vyhraje.*smich*

Jestli je to to co myslím, tak jsem tamy byl snad jen jednou a kdysi v těch místech bylo kino (ale to sand bylo zrušeno v první půlce 70 a naproti další kino Jas a na fasádě ještě po letech cca v první polovině 90 tam byli vstřely z 68 po střelbě z kulometu projíždějící kolony ruské tankové jednotky-útvaru.

@diesel přesně tak, pamatujete si to dobře.

Dobrá (výborná) restaurace v Prostějově

hodnocení

0x

Komunita geocacherů se v Prostějově schází většinou v podniku "Koliba a pivovar U tří králů". Už jsem tam několikrát byl a nebylo to špatné.

hodnocení

0x

Už jsem tam dlouho v žádné nebyl, ale hodně se chodilo do již zmiňované Koliby, případně ke Králi Ječmínkovi. Občas jsem slyšel chválu na "Plzeňku", která je přímo na náměstí (prakticky pod radnicí), ale tam je to jako v akváriu.

Plzeňka je jak akvárko a poměrně dost drahá. Jednou jsme tam byli na obědě a čekali jsme asi 1,5 hod., příšerné. Od té doby jsme tam nevkročili, ale to tam bývalo opravdu plno. Teď sem-tam někdo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]