Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Agent reklamních obchodních služeb-co to je?

Od: andilegh* odpovědí: 4 změna:

DObry den, na internetu me zaujala pracvni nabidka Agenta reklamních obchodních služeb, ala paradoxne nevim co si pod tim mam predstavit:((
Poradite?:)
>

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Já si myslím, jestli to nebude obíhání podniků, výrobců a obchodů s nabídkou umístění jejich reklamy u nějaké inzerce.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Našel jsem popis této práce : Náplň práce: komunikace se zákazníky, prezentace společnosti na trhu. Prezentace produktů konečnému zákazníkovi a s tím související administrativa. Práce na reklamních projektech a kampaních a jejich organizace. Nebo : - jedná se o místo v marketingovém týmu, náplní práce je vytváření prodejních manuálů pro naše klienty a jejich následné uvádění do praxe.

Kdybych to přeložil do češtiny, tak by to mohlo být taky takto : Obléknu si tesilky, bílou košili, dojedu na místo srazu, stejně jako dalších 5 -10 slušňáků a po nafasování průkazky, bloku s tužkou a několika vizitkami nebo letáky, začnu v dannou hodinu zvonit na jeden byt po druhéma nabízet ten nej...nej...produkt. Třeba tarif od Oskara. Ale možná se pletu, chce to se zeptat rovnou na místě.

malvinka*

Slonbonjohn - Já si dovolím tipovat na pouliční hmyz:D.

andilegh*
hodnocení

Tak me nadseni uz asi opadlo:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]