Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám celkovou spodní zubní protézu na lepidlo. Používám lepidlo Corega Power Max. Protéza ráno jsem dal před snídaní lepidlo ale v poledne po obědě se protéza uvolnila. Na obalu je napsáno fixace 12hod. Jaké máte zkušenosti kde dělám chybu? Poradit mi lepší lepidlo děkuji.
Když jsem začínal s náhradou, bylo lepidlo pouze s názvem Corega. Drželo tak fest, že jsem to večer nemohl sundat z dásní.Pak začaly další inovace Corega originál extra silný, Power max a další SUPR ČUPR názvy. Největší novinkou ale bylo, že už to nestálo za nic. Těch 12 hodin platilo pouze u té nejstarší verze. Dnes bych klidně dal mezi 1 a 2 desetinnou čárku. Takže jedině lepidlo vzít do kapsy a nosit všude ssebou. Díky za radu dalšího rádce, určitě vyzkouším.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.