Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik by to mohlo stát?

Od: elena odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
prosím, chtěla bych se zeptat kolik by mohlo stát, odeslat dva krabice 40x40x40 cm s hmotností 2kg za každou krabici. Celkové hmotnosti by bylo 4kg?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Základní cena Zasilkovna: maximální váha 5 kg, maximální součet tří stran 120 cm, po České republice 64 Kč při podání na podacím místě
V depu je podání levnější 54 Kč.

olinl
hodnocení

2x

Záleží jakého zvolíte dopravce, kam ty balíky posíláte, jestli to chcete i s pojištěním a někteří dopravci nabízí slevy, pokud máte u nich slevovou kartu. Česká pošta balík po Čechách v základu 140,-Kč , u dvou balíků počítej tak 280,-Kč. Přidávám odkaz na Č.Poštu a ceny "balíků" Balík Na poštu - /...

hodnocení

2x

Je mi líto, ale doporučil bych dotaz přímo na Zásilkovně. Balíkovna je služba České pošty, takže dotaz tam.

hodnocení

2x

Je velký problém podívat se přímo na web Zásilkovny?

Ne že bych nesouhlasil, ale porušuješ pravidlo Z4! Já ostatně asi taky.

To je možný. Ale tak to prostě je. Navíc podstatně rychlejší, nežli psát dotaz sem a čekat, až to někdo najde za mě.

Pánové tazatelka je asi cizinka proto tento dotaz a je pro ni asi pak jednodušší se zeptat zde než googlit -tedy pokud se pod tímto jménem neskrývá další , jiná osoba!

elena
hodnocení

Chtěla bych se zeptat konkrétně ohledně ceníky zaslání přes Zásilkovnu nebo Balikovna?
Budu poděkovat za každou odpověď.

elena
hodnocení

Srdečně mockrát děkuji Všem za informaci a rády. Opravdu moc jste mi pomohli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]