Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušení účtu u Trinity?

Od: jarin® odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

máte někdo zkušenosti s rušením účtu u Trinity, případně jestli jsou schopni nabídnout něco "podpultového"?

Už tam nemám ani peníze, ale jejich politika kdy jsou výhody jen pro nové vklady nebo nově založené účty se mi nelíbí. Teď mi dali 6.08% bez omezení vkladu protože tam nemám ani korunu, ale novým učtum dali garanci do konce roku. Nechci tento přístup podporvat.

Zkušenosti s rušením myslím hlavně, jestli se to dá i online nebo pouze osobně a případně jestli účet zruší hned nebo ve výpovědní době...no a taky jestli se dá něco usmlouvat.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

Účet se dá zrušit žádostí v IB,vytisknout,podepsat a sken poslat do IB,zruší asi do 30 dnů.Novým účtům sice dali garanci do konce roku,ale s úrokem 5,68% a jen do 500tisíc.Garance 6,08% u starých účtů je /můj do 3.6./bez omezení výše vkladu.Já bych účet nerušil,založil bych ten nový,poslal tam nějaký malý obnos a 2týdny před vypršením 6,08% peníze poslal pryč a následně podle situace pak poslal na 5,68%,záleží co bude výhodné.Trinity takto šaškuje,bacha na nové vklady,ale má celkem dobré úročení.Takto to ale dělají i jiné banky,holt taký je dnes svět.Podpultové nenabízí nic,jen pro privátní bankovnictví.

hodnocení

Já si založil Max Banku hned 5. října a mám to tam. Je pěkné že dorovnali ale nenamotivovalo mě to tam poslat zpátky.

Co se týče toho jejich šaškování, tak mám k nim od té doby trochu averzi, když začátkem minulého roku zvyšovali sazby jen novým klientům/vkladům. To jsem u žádné jiné banky fakt ještě neviděl.

@jarin
Neviděl? Např. u Monety úplně běžné. Podívejte se do jejich sazebníků, kolik druhů (spíše různých jmen) spořících účtů tam mají.
Sám jsem tam měl kdysi spořák na 4 %, nyní má 0,1 %. Založil jsem další, tehdá pro nové klienty 2,5 %, nyní 0,25 %. Noví klienti mají přes 5 %.
Dlouhodobý klient si tak může trhnout nohou nebo neustále zakládat nové spořáky.
hodnocení

Tak Moneta je případ také sám pro sebe, tam mě vědoucí pobočky seřvala, že mám sluneční brýle i když na dveřích mají zákaz, přitom tam žádná taková značka vylepená nebyla.

tomas13
hodnocení

0x
Lze to zrušit pomocí mobility u jiné banky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]