Zdravim, v poslední době jsem byl hodně alkohol, ale teď by jsem chtěl přestat a dat si detox na nějakou dobu. Mate zkusenost s nějakými doplňky nebo bylinky které jsou dobré na vyčištění organismu? Je mi jasný ze to je na delší dobu když už detox. Děkuji za doporučení
Ostropestřec, ale olej! Ne nějaká semínka, ta nemají téměř účinnost. Olejík si normálně dávejte asi tak polévkovou lžíci do jídel, salátů a do všeho co půjde - jenom to nesmí být horké!
jery
Ok, pokouknu na ostropestrec jsem slyšel zatím samou chválu. Díky
Pijte kopřivu , každý den dva šálky . Alespoň dva týdny . Ale nepijte alkohol každý den . Když budete pít s rozumem a třeba jen o víkendu , nemusíte nad nějakým "detoxem" vůbec přemýšlet
jery
Dobře děkuji, jo já vím pravě proto chci dat detox a potok v normální míře, já to měl každý den jako rituál ale rozhodne to není dobré to vím
Nechlastat. Ziadny alkohol, ani vinko k obedu, ani pivko po praci, ani poldeci na oslave. Prisnu abstinenciu. Ak to nezvladnete, ste jasny alkoholik a bude nutna pomoc odbornika.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.