Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Detox od alkoholu

Od: jery odpovědí: 8 změna:
Zdravim, v poslední době jsem byl hodně alkohol, ale teď by jsem chtěl přestat a dat si detox na nějakou dobu. Mate zkusenost s nějakými doplňky nebo bylinky které jsou dobré na vyčištění organismu? Je mi jasný ze to je na delší dobu když už detox. Děkuji za doporučení

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Sice bylinky neuškodí, ale úplně postačí prostě nechlastat. Játro má regenerační schopnost.

break
hodnocení

7x
Prostě přestaň a hotovo.

hodnocení

5x

Ostropestřec, ale olej! Ne nějaká semínka, ta nemají téměř účinnost. Olejík si normálně dávejte asi tak polévkovou lžíci do jídel, salátů a do všeho co půjde - jenom to nesmí být horké!

Detox od alkoholu
jery
hodnocení

Ok, pokouknu na ostropestrec jsem slyšel zatím samou chválu. Díky

hodnocení

3x
Pijte kopřivu , každý den dva šálky . Alespoň dva týdny . Ale nepijte alkohol každý den . Když budete pít s rozumem a třeba jen o víkendu , nemusíte nad nějakým "detoxem" vůbec přemýšlet
jery
hodnocení

Dobře děkuji, jo já vím pravě proto chci dat detox a potok v normální míře, já to měl každý den jako rituál ale rozhodne to není dobré to vím

hodnocení

1x
Nechlastat. Ziadny alkohol, ani vinko k obedu, ani pivko po praci, ani poldeci na oslave. Prisnu abstinenciu. Ak to nezvladnete, ste jasny alkoholik a bude nutna pomoc odbornika.

hodnocení

0x
To si prošvih; únor byl suchej před 50 dny... Tak až za 300dní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]