Pamatuji se,že období beďarů bylo pro mne dost zlé..Nezabíralo fakt nic..Měl jsem gesicht jako muchomůrku..V reklamách frčel drahý krém tuším "Oxi"..absolutně nezabíral!Matlal jsem se vším možným..i droždím..nepomohlo nic!Až čas to vyléčil Hrozné období..Držím palce tazateli,ať to překoná
Podle co já vím, jako radu. Důležité by bylo určit jaký typ pokožku máte a podle toho se řídit např. pokud máte suchou pokožku, tak by bylo dobré nějaký krém, který bude navlhčit a hydratovat pleť a nebo pokud se to jedná o acne způsobeno hormony, pak by byl postup jiný. Většinou vím, že aloe vera funguje pro mnoha případech.
Akné je hodně záležitost vnitřní. Nejen hormony v pubertě, ale i nevhodná strava plná cukru, živočišných tuků a bílého pečiva a velmi často nedostatek železa /chudokrevnost/ a dalších minerálů bývá příčinou akné. K té léčebné kosmetice ještě užívejte melasu ze zdravé výživy. To je takový černý pendrekový sirup, lžíci denně. Obsahuje ze všech potravin nejvíc Fe, ale i potřebný Mg . Zkuste krátkodobě /něk. týdnů/ i B- komplex. A celkově zdravou stravu- zeleninu, cereálie, ořechy, ryby. Prý u akné mnohým zhoršuje stav kuřecí maso. A taky stres. Choďte hodně do přírody.
Takové hledání zázračného přípravku mám za sebou. Ty co mne předepisovala kožní lékařka ty po nějakou dobu fungovaly. Nakonec jsem zkusmo narazil na sprchový gel co není nasmraděný a nedráždí pokožku ale hydratuje ji. Zjistěte si typ vaší kůže, to je základ úspěchu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.