Nevíte čím to je, nemůžu prostě povolit zadek už celý tyden. Jediné misto kde se mi to podaří je zachod nebo ve vodě když lezim. Když ho povolim tak jakoby bolel mezi zadkem a varlatemi. Mám sedavou práci a den předtím než se mi to stalo jsem seděl 13 hodin v práci a aute. Na další dem ranoo v pohodě ale pak jsem proseděl následující den na záchodě asi 4-5 hodin a v zadku divný pocit i v penisu a sedací části. Nikdy se mi to nestalo.. Od té doby nemůžu povolit zadek, pořád zatlý. Nechápu co se deje. Mám averzi sedět už i v restauraci a v aute, všude tvrdé židle nebo moc měkké a chci jen stát. Diky za rady
Skřípnutý nerv. Přesezení. Může toho být hodně. Zkusil bych rozhýbat, pokud je to možné, nějakou procházkou, kdy opakované stejné pohyby při chůzi mohou ztuhlost uvolnit. Stejně tak horká vana. Pokud nepomůže, tak doktor. (Je jasné, jestli vám sezení něco způsobilo, tak další sezení tomu nepřispěje.)
mě by spíš napadlo, jestli nemá telefon na svého obvodního lékaře? A pokud ne, tak by s tím měl něco udělat, mě obvoďák píše přes WhatsApp naposledy pozvánka na nějakou preventivní akci.
každopádně jsi s tím chodí do restaurace, tak to asi tak vážný nebude. Asi čeká že ho to pustí no pokud to do týdne nepustilo tak...
V mém případě je to něco jako klinická studie. Sami neví, zkouší a já se učím. Na všechno neexistuje přímí lék. Nejhorší jsou ty, které "léčí" oklikou.
Bafat na ně nemůžeš.
Jinak i skladník ve šroubárně si může přečíšt Vergilia v originále
Dobry den, to znam - staci silny, obtizne zvladatelny prujem a pulky se sviraji jak celisti sveraku (a povolit muze clovek jen na WC, jak to mate Vy). Zdravim!
Můžete si sehnat molitan na sezení. Ze sedavé práce bolí všechno, ale je třeba podložit minimálně 5 cm tvrdým molitanem, ale bude to individuální. On se prosedne a tak je možné koupit například ~N2540 až ~N2545, tvrdší zezdola. Pokud seženete N2530 tak spíš zezhora. Případně N18něco co nejměkčí nahoru. (až 15cm na změkčení). Takže můžete experimentovat.
Molitanové desky se dají vystřihnout nůžkama (jde to ztěží) nebo vyříznout žiletkou. Nějaké zkušenosti s tím mám, takže vím i kolik to stojí. Mám takových sedáků více a pomáhá mi to.
narco
Jinak já se budu právě zbavovat nějakého molitanu, který mi zbyl z matrace (je to kus z té neproležené části u hlavy) takže kdybyste měl zájem mohu nabídnout, výška 14 cm). Je to střední tuhost, z jedné strany jsou takové rýhy pro změkčení. A mám i ten molitan co jsem popsal jako N2545 tvrdý, ten se pod to případně taky dá dát a je z toho taková tužší sedačka, nepříliž měkká. Je to lepší než sedět na tvrdé židli.
Pořád se to nelepší vůbec. Kam zajít, nedokážu si predstavit jak se tenhle problém řeší. Před několika lety jsem měl absces taky ze sezení a byli to stejné příznaky, ale myslim si ze by se to už projevilo více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.