Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím Vás poraďte mi s výběrem bankovního ústavu. Jsem z malého města, kde je ČS a KB. Na účet by šla moje výplata a platila bych z ní převodem zálohy na energie a prováděla hotovostní i bezhotovostní výběry. Jde mi o nízké bankovní poplatky. Děkuji za ochotu.
Mám eKonto u Raifky, ještě z dob "eXpandia" a pak "eBanka" a jsem naprosto spokojen. Pobočku potřebuji občas k hotovostnímu vkladu, jinak lze vše přes internet (samozřejmě, kromě podepsání smlouvy o vedení účtu). Pokud Vám tam půjde výplata, stačí počítač s netem. K zabezpečení dat při styku s bankou používám Osobní elektronický klíč, který mi naprosto vyhovuje. Mohu doporučit, a myslím že ani poplatky Vás nějak extrémně od této volby odrazovat nebudou. Co se týká zabezpečení dat, je to podle mého názoru odvždycky nejzabezpečenější internetbanking.
P.S.: KB nebrat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.