Nejste přihlášen/a.
Se sedavým zaměstnáním nejspíš jste si přivodil hemeroidy. S vaší samodiagnostikou zcela jistě udivíte nejen mne.
Hemeroidy jsou řešitelné nedávno jsem pomohla pánovi -Aloe AKH lze užívat dlouhodobě 2-3 měsíce vycucat 2-2-2
Měl velké obtíže nyní bez problémů a to je starší jedinec.
Gazdo, nemám v úmyslu se s vámi dohadovat. Vyzkoušejte si a přijdte poreferovat. Aloe AKH je dynamizovaná asi netušíte co to je. Tak se zkuste dovzdělat.
Zkušenost mluví za vše. Klasické léky z Aloe z lékárny se nesmí dlouhodobě více jak měsíc používat.
Ten pán používal masti z lékárny a bez náznaku zlepšení.
Fakt mne fascinují lidé, kteří se sem chodí hádat, bez jakýchkoliv zkušeností. Věř a víra tvá tě uzdraví. Ono to v poslední době také tak ve zdravotnictví podle toho vypadá.
Ale vy absolutně nechápete o čem je zde řeč. Připouším, že v tisku nějaké Oscilo může obsahovat cukr. To nemá s produkty AKH ani zbla společného. Oscilo znám pouze z masírky z tisku, osobně nikoliv . Vy ano?
Já zde uvádím schválené Aloe Socotrina AKH vyráběné Galenikou.
Předpokládám, že obrázky číst ovládáte.
Gazda, tak znova polopaticky , přestaňte tady mlít o cukru. Nikde jsem zaplaceném článku nenašla vůbec nic o České Galenice maximálně je obsah o Francouzském BOIRONU. Nikde nic nečtu o zmíněné Aloe AKH, najdětě mi prosím, stať ve vašem exkluzivném článku, kde se pojednává o Aloe AKH a jejim účinku, popřípadě škodlivosti.
Já jsem přece nikde nepsala o Oscilu a vy mi jej neustále vnucujete. Navíc netuším souvislosti nachlazení s hemeroidy. Vy tam nějakou posloupnosti vidíte a Oscilo asi neni produkt Galenické laboratoře?
Obrázky, jak vidím číst neumíte, barvocit 0000. Tak o čem vlastně debatujete?
Nenapsal jste jak jsem se ptala, jestli jste to Oscilo měl , když tak o něm bájíte? Já jsem psala píšu znova neznám jej osobně. Opakuji jako děcku uméněnému.
A vůbec až to budou vaše hemeroidy, tak se třeba máchejte v kyselině, je mi to fuk.
gazda, věnujte se laskavě radán typu jaký druh auta do 100 000,-. Opět jste nedokázal popsat svoji osobní zkušenost s Aloe? Oháníte se stále dokola stupidním článkem ani neznáte výrobce. Asi netušíte, že za takové články na zakázku, jsou honorování pisálci na téma. Stále čekám , kdy mi řeknete co s vámi Aloe neudělala. No tak nestyďte. A konzervativně jsem se zcela jistě nesetkal, že existuji miasmata. Samozřejmě nemůžete tušit, co by to tak asi mohlo být.
V jiné diskusi tak jeden pisatel podal otázku, a dotyčný mu není schopen podat úplně obyčejnou odpověď.
Gratuluji,
jste další v pořadí.
A odříznutý kousek Aloe, jste jistě také neproboval.
Právě proto se v akutní fázi podává tb každou hodinu, ale to vám jako odborníkovi nemusím psát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.