Nejste přihlášen/a.
Mám nemocného otce o kterého se zatím starají přibuzní a popírají na něj příspěvek na osobu blízkou.Prakticky už nemají zájem o jeho péči, jenom by chtěli jeho finance. Chtěl bych jim vypomoci zadarmo, ale oni si nárokují po mne celodenní péči o něj každý den. Otec bydlí až na Slovensku a nemohu pravidelně za ním dojíždět kvůli nedostatku času. Jak přimět sourozence, aby plnili svoje povinnosti a nezapojovali mne povinně do této ošetřovatelské role?
Vitajte na Slovensku. Sociálna starostlivosť o takých ľudí tu je na biednej úrovni. Domovy dôchodcov sú plné a je potreba doplácať,najmä do tých súkromných. Nedávno tu v okolí riešila jedná rodina,že doplatok 400 € im zvýšili na 900€ mesačne a k tomu skoro celý dôchodok dôchodcu,ponecháné len štátne minimum. Ak ste chorí,starý alebo invalidný,každý na vás kašle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.