Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, všimli jste si v poslední době také, že na FB se přeprodává fake oblečení z Turecka? Nemáte s tím někdo zkušenosti? Já jsem našel pár dodavatelů nejen z Turecka, kteří prodávají normální neznačkové oblečení, ale doprava do Česka stojí většinou několikanásobně víc než samotné oblečení, proto nechápu, že tito prodejci jsou schopni prodávat padělky za pár korun. Nevíte co v tom je?
Původně jsem přemýšlel, že bych zprovoznil eshop s oblečením z Turecka (podotýkám, že ne fake oblečení). Je hezké, slušivé a docela příjemné materiály, ale bohužel doprava činí tak vysoké náklady, že by se prodej pak nevyplatil.
Ne, nevšiml.
Nicméně - každé zboží má svého kupce za určitou cenu.
Pokud budete nakupovat v obchodech kamenných, vyhnete se možnostem nedodání zboží nebo zneužití karty a vybrakování konta. Nic jiného v tom není.
Neznačkové a fake oblečení koupíte běžně i v ČR napřímo - a můžete si je vyzkoušet.
otazníky - dotazy - jsou na v podstatě konkrétní věci - k tomu jsem se vyjádřil.
Tazatelova myšlenka, že by prodával fake věci z Turecka není dotazem - je to jen jeho představa o výdělku, na kterou se neptá.
Poslední větu berte jako vyjádření, proč bych takový obchod nezřizoval... a nedoporučil. Těch obchodů už jsou mraky a začalo to Větnamci po revoluci. Jestli to chce prodávat on-line v době, kdy internet má stovky a tisíce webů... ani tady nevidím moc pozitivní budoucnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.