Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boule u lícní kosti

Od: refie odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

Již asi tři týdny mám u lícní kosti - viz foto asi 1cm bouli.Nezvětšuje se a nebolí.Co by to mohlo být?

Děkuji za odpověd.

Boule u lícní kosti

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dcera něco takového mela cca půl roku, chirurg jí to ambulantně odstranil, už nevím, jestli měla na tom jeden steh, je to již mnoho let.

jira11
hodnocení

0x

Kamarád to měl také, šel k zubaři..Zubař poslal na kliniku do Phy a po půl roce konec šmytec... Agresivní typ rakoviny.

Doufám, že to není tvůj případ. Nenechávej to dlouho.

hodnocení

0x

Je to na dolní čelisti, ne na lícní kosti.

Navštivte lékaře. Klidně začněte zubním pokud ho máte. Ale nečekejte moc dlouho.

hodnocení

0x

Zdravím,,,,,ta boule je přirostlá,,nebo se dá s ní pohybovat?

refie
hodnocení

Dá se s ní hýbat,ted mi přijde že se začala zmenšovat,snad to bude jen nějaká tuková bulka.

hodnocení

0x

Není to podkožní akné? Taky se mi to tak 1x do roka udělá. Mažu mastí co vytahuje nedobroty / nemohu si teď vzpomenout na název / a do 3 dnů je to pak pryč.

rakip*
hodnocení

0x
Tohle většinou je jen tuková bulka a jde rozmasírovat heparoidem. Nedávno jsem to měl na stejném místě. Kamarád to měl na krku už dva roky a timhle jen mu to poradil to rozmasíroval.
Boule u lícní kosti #2

hodnocení

0x

Tam, na tom místě je několik žláz s vnitřní sekrecí. A také ta čelist. Já jsem přesvědčená, že byste neměl příliš otálet a jít k lékaři. Jestli ta boule je pohyblivá, tak k obvodnímu, ten vás nasměruje a odešle k odborníkům. *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]