Mám takové dilema, tablety z posledního baleni /vypadají normálně, nic nebylo poskozeno/ jsou ta nějak divné cítit, nedovedu to popsat. Užívám je 3 roky a nikdy jsem nic podobného nezaznamemala. Užila jsem už 3 a nic mi není. V lekarne jsem neuspěla, nemam účet ani krabičku. Mam,je užívat dal nebo požádat doktorku o nove? A pokud je někdo užívá, cítí z nich něco? Děkuji.
Já to beru s indapamidem v dvojkombinaci.. beru tezefort 80mg/5mg..sem teda jeden teď vymack a není vůbec cítit.jestli vám jich zbylo hodně tak se zeptejte doktorky zda to něčemu vadí.jestli vám zbyly třeba 2 plata řekněte si o novej recept.moje teda moc nesleduje jesi ho mám o týden dřív nebo měsíc později
Diky, já z nich nikdy nic necítila, zavolala jsem do Zentivy a tam potvrdili, ze nijak nejsou cíti, ať je vrátím v lékárně a nechám si napsat jiné, at jim je pošlou, moc se k tomu neměli, ani mi nedali potvrzeni, takže se asi nedozvím, zda byly špatné, že by byla špatná jen poslední 2 platička?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.