Nejste přihlášen/a.
Měla bych prosím trošku zvláštní dotaz.
Chodím na rehabky, mám za sebou elektroléčbu a teď chodím na masáže a cvičení. Byla jsem dnes podruhé. Minule vše proběhlo ok, ale dnes jsem byla u jiné fyzioterapeutky a ta mi na závěr řekla ať si příště vezmu nějaké kraťásky. Nepochopila jsem proč, protože i dnes mi stáhla kalhotky až do půli zadku a mačkala mi nějaké body u sedacího nervu, takže si myslím, že kraťase by ji zavazeli ještě víc. Jediný co mne napadlo, že při cvičení jsem musela různě roztahovat nohy, tak jestli ji třeba nebylo nepříjemný toto.
Ve chvíli kdy mi to řekla mne nenapadlo se zeptat, protože jsem se jen bavily o tom, že kraťasy nenosím. Jak to prosím chápete vy? Děkuji.
Díky všem za odpovědi, tímto můj dotaz uzavírám. Příště se zeptám přímo fyzioterapeutky.
Napadá mne, že Vás třeba příště vezme někam, kde bude víc lidí. Tělocvična? Mmch. na všech rehabilitacích, kde jsem byl, bylo nutno se pohybovat přes prostory s více lidmi (chodby apod.), spodní prádlo by tedy působilo poněkud nepatřičně. U Vás to funguje jinak?
Toto tam právě vůbec nehrozí. Jsou tam tři pidi místnosti kde je jen lehátko, židle a malý stolek. A to cvičení je individální, protože probíhá s pomocí fyzioterapeutky právě na tom lehátku.
@totak, tak ještě jednou, nikde jsem nic nepsala o pobuřovaní, to ty o tom celou dobu píšeš. Mě přijde naprosto normální, že si prádlo stáhla, aby se k místu masáže dostala co nejlíp. Proto jsem se ptala proč kraťase, když by zavazeli.
Na rehabky chodím nepravidelně snad 20 let. Na masáže 2x měsíčně. Tento požadavek jsem slyšela poprvé v životě proto jsem se ptala zda někdo neví proč toto po mě fyzioterapeutka chtěla.
Tady tělocvična není. Mám to individuálně. Cca 30-40 minut masáž + odblokování a pak 15 minutový cvičení s tím, že mne u toho paní pomáhá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.