Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plná moc (dítě)

Od: syneckyd odpovědí: 1 změna:
Ahoj, mám dotaz ohledně plné moci, je mi 16 let, potřebuji cestovní pas a musím na úřad dojít buď se zákonným zástupcem nebo přinést podepsanou plnou moc, jen nevím co napsat do té plné moci, našel jsem nějaký náhodný vzor kde je napsáno “k tomu aby mě zastupoval ve věci:” a “v plném rozsahu bez jakýkoliv omezení mým jménem, tudíž můj dotaz je, co napsat do kolonky “k tomu aby mě zastupoval ve věci”?
Předem moc děkuji za odpověď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

@syneckyd - našel jsem nějaký náhodný vzor kde je napsáno "k tomu aby mě zastupoval ve věci:”
Což je úplně špatně - vás nikdo zastupovat nebude. To jsou ty vzory z netu :( Pro vás platí:

O vydání cestovního pasu může požádat:

občan starší 15 let; pokud je občan nezletilý, k žádosti předkládá písemný souhlas zákonného zástupce, poručníka, opatrovníka, pěstouna, osoby, které byl nezletilý občan svěřen do osobní péče, ředitele zařízení pro výkon ústavní výchovy nebo ředitele zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc podepsaný jejich úředně ověřeným podpisem. Ověření podpisu se nevyžaduje, jestliže osoby oprávněné dát souhlas se žádostí vyjádří svůj souhlas a žádost podepíší před orgánem příslušným k vydání cestovního pasu nebo u zastupitelského úřadu.

Osobní doklady - /...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]