Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda na DPČ - nepodepsany ruzovy papir - vrácení daní?

Od: evca odpovědí: 4 změna:

Ahoj měla bych dotaz,

jsem na urada prace a obcas si privydelam na brigade na Dohodu o provedení prace.

Za minuly rok jsem nemela podepsany ruzovy papir a strhavali mi tim padem vetsi zalohu za dan.

Muzu si zazadat vraceni dane nebo na to nemam narok? Byla jsem jednou minuly rok a zaloha cinila 900 stovek.

Tento rok uz jsem to podepsala a tim padem vydelam vice.

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x
Požádat můžete maximálně sama sebe. Musíte si sama podat DP.
Záloha na daň za jeden den dělala 900,- Kc? To asi ne.
evca
hodnocení

Vydelala jsem 6090 hrubeho za par dni a proslo mi na ucet 3700kc. Zaloha na dan 915kc. Tak jestli si muzu tu dan vzit z5 pri podani priznani a jestli staci pouze vyplatni paska nebo jestli mam pozadat o neco zamestavatele

id
Tak ještě jednou a pomalu. V tuto dobu máte jen jednu možnost. Sama si uděláte Daňové přiznání, vyjde vám přeplatek daní a F Ú vám daň vrátí. Nic jinéjo neexistuje, máte na podání ještě pár dní.
evca
21.03.23 06:31
hodnocení

diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]