Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám dotaz která streamovací služba je nejlepší vzhledem k českému dabingu? Je jich hodně, tak nemám přehled co všechno na každé je. České kino jsem koukal, ale má jen české filmy, tak to mi nestačí. Voyo taky asi ne. Mám zájem i o zahraniční tvorbu. Tak díky za rady.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
tazatel123
Disney+ má jeden známý a zjistil jsem, že tam ty seriály většinou jsou jen s cz titulkami. Ten skyshowtime vypadá, že to má většinou česky, ale nevím jestli toho má víc skyshowtime nebo hbo max. Netflix jsem koukal že má perníkového tátu, jinak taky nevím zatím co se vyplatí nejvíc.
tkatnok
0x
Já mám hbo a disney+. Všechno tam mají rovnou v češtině. Asi si vyber spis ty na co se chceš dívat.
tazatel123
Díky za radu a nevíš jestli je tam na tom disney+ útěk z vězení a 24 hodin v češtině, protože údajně prý jen s cz titulky.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]