Ahoj, včera se mi stala nemilá událost. Snědl jsem rýžovou kaši, 2x kiwi a hosinu potom 2 plátky toastoveho chleba s 30g cesnekovo syrové pomazánky. 10 minut poté se mi chtělo divně na zachod a pak jsem musel na záchodě být celý den, ale nic ze me již nešlo. Do dneška cítím jak se mi jakoby pořád chce i na malou.. Nevim jak to popsat, úlevu citim jen když sedím ma zachode ale nic ve mě není. A dnes to pokračuje, cítím neustále napětí v okolí zadku. Jakoby střevo chtělo dostat něco ven neustále. Nevydržím sedět ani 10 minut. Již jsem měl 2x Endiaron ale asi žádná změna. Je to tou cesnekovo syrovou pomazankou, ale byla asi v pohodě. Neměl někdo tentýž problém?
Njn, něco Vám nesedlo... Dejte si dnes nějaký půst, nebo jen něco lehkého-třeba suchary, hlavně dostatek tekutin, třeba neslazený čaj, celkově to zklidněte. Pokud jste se již vyprázdnil a průjem už nemáte, ale jen nutkání, Endiaron neberte a hlavně ne žádné projímadlo!
Podrážděná střeva, nic neobvyklého. Dejte si dietu, nejezte nic těžkého, to se spraví. Hlavně tekutiny a omezit fyzickou aktivitu, nejlépe odpočívat v polosedě v uvolněné poloze s pokrčenýma nohama, bez těsného oblečení.
Dobrý den, včera jste dlouho sedel na WC, tlačil a ono už nic neslo - tak mate jen podrážděný (přetazeny) konečnik/sverac. Ono se to zklidni samo (když nebudete zase pořad zbytečně tlačit). Zdravím!
Je to jasné, máte podrážděný žaludek a střeva. S jídlem opatrně. Černý neslazený čaj a rohlík /ne čerstvý/. Někdo radí piškoty, ale ty jsou sladké, rohlík je lepší. Další den třeba jen trochu uvařené rýže. Dobrý je i banán. Uvidíte, že to přejde a bude Vám zase dobře. Jinak, pouhá 3 deka česnekové pomazánky Vám nemohla ublížit.
Jen se ptám - co jste to vlastně snědl? HOSINU? Co to je? Za celý život jsem o podobném názvu jídla neslyšela. Nemyslíte snad "husinu" - tedy pečenou husu? Jinak opravdu nevím. Vysvětlete, prosím. Jaga.
cysek
Hosina byl překlep pardon, nevím ale v 8:30 jsem snědl rýžovou kaši ze sáčku z DMka kterou jím pořád a k tomu 2 kiwi čerstvé. V 11:30 jsem snědl 2 toastové chleba a 40g česnekove pomazanky od Varmužy. Ve 12:30 už to začalo. Možná špatná kombinace, nikdy se mi tohle nestalo. Stalo se to v pátek a dnes jsem už jedl bramůrky,hoooodne testovin a velký trdelník :D, ale pořád mi není dobře. Tak uvidíme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.