Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Marihuana v Německu

Od: michal* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den , chtěl bych se zeptat co mi hrozí když mi v Německu zabavili 3G marihuany. Vzali mě na policejní stanici , sepsali semnou nějaký protokol marihuanu zabavili a rikali že to nebude velký problém ale vše jsem nerozuměl . Ptal sem se na pokutu a říkali že nic platit nebudu ale že mi přijde na adresu asi nějaké vyrozumění. Chtěl bych se zeptat co mi může hrozit případně kdy by mi mohl dojít ten dopis?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To ses ale měl zeptat přímo policie. My se tady můžeme dohadovat a věštit, ale jak to dopadne to netušíme.

Ale budeš to mít u tamní policie v záznamech, takže pokud pojedeš do Německa a budeš řidič, tak budou mít důvod, aby tě otestovali na přítomnost drog.

Stejně tak to může být důvod pro důkladnější prohlídku auta a osobních věcí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]