Nejste přihlášen/a.
Ahoj, otázka je jednoduchá. Kde zaparkovat v okolí Smíchovského nádraží? Předpokládaný čas příjezdu úterý až čtvrtek po 7 hodině ráno
. V minulosti jsem pohodlně parkoval na Strakonické, ovšem dnes překvápko, uvnitř asi 5-10 aut a na sloupku s tlačítkem pro vydání parkovacího lístku omšelá cedulka "porucha". Auta uvnitř zřejmě parkují na parkovací kartu, poněvadž tlačítko fakt nefungovalo, tudíž závora zůstala dole. O pár metrů vedle je parkoviště Golf centrum, ale tam to vypadá obdobně. Další parkoviště je přímo u nádraží, beznadějně plné. Tentokrát jsem měl štěstí a našel volné místo přímo v Nádražní na fialové zóně, ale musím tam ještě příští týden. Nejde o parkování zdarma, ale o možnost vůbec zaparkovat a o čas. Z práce i z domu jsem na místě za nějakých 35 minut, nejbližší parkování, které lze přes internet nalézt a kde bude místo (dokonce možná zdarma), je OC Nový Smíchov. Ovšem pěšky to mám 20 minut do cíle
. Využití MHD je sice možnost, ale v kombinaci s autem nesmyslná (reálně ušetřím max. 10 minut, za 60 Kč). Díky za tipy.
2x
Sice je to jedna zastávka metrem..
Dřív jsem tak parkoval.
Díky za tip. Bohužel jedu od jihu a jak se jednou dostanu k nádraží, je cesta autem na Radlickou dost komplikovaná. Asi to zkusím na drzouna a buď budu mít štěstí jako včera a nebo to protáhnu na Anděla, tam by mělo být parkoviště OK a tu jednu stanici holt dojedu metrem. A nebo pěšky, pokud zdraví dovolí. Naštěstí jsem si uvědomil, že tam nemusím být na přesný čas, takže tentokrát je to tak trochu jedno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.