Nejste přihlášen/a.
Ahoj, otázka je jednoduchá. Kde zaparkovat v okolí Smíchovského nádraží? Předpokládaný čas příjezdu úterý až čtvrtek po 7 hodině ráno . V minulosti jsem pohodlně parkoval na Strakonické, ovšem dnes překvápko, uvnitř asi 5-10 aut a na sloupku s tlačítkem pro vydání parkovacího lístku omšelá cedulka "porucha". Auta uvnitř zřejmě parkují na parkovací kartu, poněvadž tlačítko fakt nefungovalo, tudíž závora zůstala dole. O pár metrů vedle je parkoviště Golf centrum, ale tam to vypadá obdobně. Další parkoviště je přímo u nádraží, beznadějně plné. Tentokrát jsem měl štěstí a našel volné místo přímo v Nádražní na fialové zóně, ale musím tam ještě příští týden. Nejde o parkování zdarma, ale o možnost vůbec zaparkovat a o čas. Z práce i z domu jsem na místě za nějakých 35 minut, nejbližší parkování, které lze přes internet nalézt a kde bude místo (dokonce možná zdarma), je OC Nový Smíchov. Ovšem pěšky to mám 20 minut do cíle
. Využití MHD je sice možnost, ale v kombinaci s autem nesmyslná (reálně ušetřím max. 10 minut, za 60 Kč). Díky za tipy.
Díky za tip. Bohužel jedu od jihu a jak se jednou dostanu k nádraží, je cesta autem na Radlickou dost komplikovaná. Asi to zkusím na drzouna a buď budu mít štěstí jako včera a nebo to protáhnu na Anděla, tam by mělo být parkoviště OK a tu jednu stanici holt dojedu metrem. A nebo pěšky, pokud zdraví dovolí. Naštěstí jsem si uvědomil, že tam nemusím být na přesný čas, takže tentokrát je to tak trochu jedno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.